Iti inviti parintii vitregi la nunta?

Poate fi destul de stresant sa iti organizezi nunta. Iar daca parintii tai sunt divortati, atunci cu siguranta lucrurile devin mult mai complicate. Daca unul dintre ei are deja o relatie (oficiala sau nu), ori poate chiar amandoi au inceput o noua relatie, atunci trebuie sa ai in vedere aceste lucruri in momentul in care organizezi nunta si faci lista cu invitatii pe care ii vrei la eveniment. Asadar, ii inviti pe parintii vitregi la nunta?

Iti inviti parintii vitregi la nunta?

Pentru a afla raspunsul la aceasta intrebare, este ideal sa tii cont de anumite lucruri. De cat timp s-au despartit parintii tai? Care este relatia pe care o au acum? Pot sta unul langa celalalt? Se inteleg bine? De cat timp sunt implicati intr-o relatie? Au amandoi o noua relatie, sau numai unul dintre ei? Cum s-ar simti parintii tai daca unul dintre ei sau amandoi ar veni la nunta cu altcineva? Asadar, pentru a gasi raspunsul pentru o intrebare, este bine sa ai raspunsurile potrivite pentru multe altele.

Iti inviti parintii vitregi la nunta?

CWKelly Photography

Daca parintii tai au o noua relatie, indiferent daca este ceva oficial sau nu, este bine sa ii inviti si pe partenerii lor la nunta. Asta daca pentru ei relatia este una serioasa sau poate sunt impreuna de ceva timp. Nu uita ca in zilele noastre sunt foarte multe cupluri care, desi sunt impreuna de mai mult timp si chiar locuiesc sub acelasi acoperis, aleg totusi sa nu se casatoreasca. Si mai ales daca acele persoane au mai fost casatorite, atunci este posibil sa nu isi mai doreasca sa ajunga din nou la altar, ci pur si simplu sa locuiasca impreuna, fara a mai face si urmatorul pas in relatie.

De asemenea, inainte de a-i invita la nunta si pe partenerii de cuplu ai parintilor tai, asigura-te ca ii cunosti cat de cat inainte. Ar fi destul de ciudat ca in ziua in care te casatoresti sa faci cunostinta cu ei pentru prima data. In plus, este ideal sa discuti si cu parintii tai inaite, sa afli daca se vor simti confortabil sau nu stiind ca celalalt va veni la nunta ta impreuna cu altcineva.

CITESTE SI: Iti inviti colegii de serviciu la nunta?

CITESTE SI: Pe cine inviti la nunta?

Iti inviti parintii vitregi la nunta?

Whitmeyer Photography

La masa de la restaurant este bine ca partenerii de cuplu ai parintilor tai sa stea alaturi de ei. Nu ii aseza langa persoane necunoscute. Este important sa stii ca nu este indicat ca acestia sa fie alaturi de voi la intratrea in local, acolo unde va veti intampina invitatii. Mai ales daca pentru foarte multi sunt necunoscuti. Este ciudat sa le faci prezentarile in acele moemnte. Cel mai bine ar fi daca ar fi alaturi de voi numai parintii, in timp ce noii lor parteneri de viata asteapta in local.

Un alt lucru pe care trebuie sa il stii este acela ca nu trebuie sa te simti obligat/a sa le oferi noilor parteneri de cuplu ai parintilor tai un rol important in cadrul nuntii. Pot fi invitati si nimic mai mult. Faci ceea ce consideri ca este mai bine si tii cont si de relatia pe care o ai cu acestia.

Si acum, inainte de a pune punct materialului, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment