Invitatiile – cum le alegem?

Invitatiile – cum le alegem?

Primele detalii legate de nunta voastra cu care oaspetii tai vor avea contact vor fi invitatiile. Chiar daca voi stiti in detaliu cum va arata fiecare moment de la nunta voastra, pentru toti cei care va vor fi alaturi va fi o surpiza.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Stiti insa cum puteti crea suspans cu privire la nunta voastra? Alegeti invitatiile care vor reprezenta intocmai cel mai frumos eveniment din viata voastra. Cu cat invitatiile vor fi mai reprezentative si, de ce nu, inedite, cu atat mai mult interes vor starni. Trebuie sa vedeti lucrurile in felul urmator: invitatia reprezinta mai mult decat un anunt cu privire la data, locatia si ora la care la care va avea loc nunta. Prin urmare, trebuie sa ii acordati suficient credit, oferindu-va o perioada in care sa cautati sau, de ce nu, sa creati invitatia perfecta.

Iata de ceea ce trebuie sa tineti cont atunci cand ati pornit in cautarea invitatiilor perfecte!

Designul invitatiei

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Invitatiile de nunta

Primul lucru pe care trebuie sa il aveti in vedere este laitmotivul nuntii voastre. In momentul in care ati inceput sa cautati invitatiile, trebuie sa aveti stabilita deja tema nuntii, astfel incat invitatiile sa fie completarea perfecta a tematicii. Recomandarea specialistilor este sa alegeti un element regasit in decor, care sa fie inclus si pe invitatie. De altfel numere de pe masa, meniurile, candy bar-ul si bineinteles, invitatiile, trebuie sa respecte o anumita liniaritate. Nu trebuie sa fie identice, insa pentru un rezultat elegant, este de dorit ca totul sa se intrepatrunda, creand legaturi. Chiar si cei mai pretentiosi oaspeti vor remarca aceste detalii de maxima finete!

Materialul invitatiei

Odata ce ati stabilit design-ul invitatiei, este de importanta majora ca materialul ales sa fie unul foarte calitativ. Acest lucru denota atentie maxima la detalii si implicarea totala in organizarea in cele mai mici detalii a unui eveniment memorabil.

Textul invitatiei

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Textul trebuie sa fie atragator, la obiect, pe alocuri visator, si, nu in ultimul rand, sa creeze suspans invitatilor tai! Daca unul din voi este talentat in acest sens, va puteti crea singuri textul, fie va puteti inspira din alte invitatii al caror text v-a atras atentia. Sau, daca vreti sa fiti extra, optati pentru un creator de continut care va scrie povestea voastra si va formula invitatia intr-un mod in care invitatior vostri le va fi aproape imposibil sa rateze nunta voastra! Si – nu uitati!- fiecare detaliu din acest text trebuie sa va reprezinte in totalitate!

Ultimele detalii

Stabiliti impreuna al carui nume va aparea primul in formulare, intrucat pe baza acestuia se formeaza structura intregii invitatii. Astfel, daca numele miresei va fi primul, primul va fi scris si numele mamei miresei si al mamei mirelui si, bineinteles, numele nasei inaintea numelui nasului. De asemenea, aveti grija ca pe plicurile invitatiilor sa notati de mana numele fiecarui invitat, acest lucru demonstrand atentie si dorinta autentica ca persoana respectiva sa fie alaturi.

O regula nescrisa spune ca invitatia sa vina insotita si de o mica atentie. Aici ramane la latitudinea voastra daca alegeti sa faceti acest lucru. Daca va tenteaza, ideile cu care veti merge la sigur sunt: cutie de bomboane pentru domnisoare, vin alb pentru burlaci, sticla de prosecco pentru domnisoarele de onoare, wiskey pentru cavaleri de onoare, tort pentru nasi, iar pentru cupluri, sticla de vin spumant.

Parca nu iti mai este atat de greu sa iei o alegere acum, nu-i asa? Tot ce mai ai de facut este sa luati o serie de decizii in cunostinta de cauza si sa va inarmati cu cateva invitatii de rezerva – motivul este evident!

Te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri de nunta ce te pot inspira pentru nunta ta atat in materie de rochii cat si alte elemente importante.

Despre autor

Pricop Alexandra

Adauga un comentariu

Leave a Comment