Invitatii de nunta pentru mirii creativi

Invitatiile de nunta nu trebuie sa fie unele clasice. Va puteti juca, va puteti folosi imaginati si astfel veti obtine invitatii de nunta deosebite, pe care ceilalti le vor aprecia. Spre exemplu, ati putea opta pentru invitatii de nunta puzzle. Familiile care le vor primi, dar si copiii cuplurilor se vor bucura de ele.

Invitatii de nunta pentru mirii creativi

Puteti alege culoarea acestor invitatii, tema lor, dar si design-ul. Astfel, cei care vor participa la nunta isi vor forma deja o idee legata de stilul nuntii. Va puteti pune amprenta asupra acestor invitatii de nunta. Astfel, ceilalti vor sti cum sa se pregateasca pentru evenimentul la care vor lua parte. Aceste invitatii sunt distractive, dar si iesite din tipare.

Daca decideti sa alegeti astfel de invitatii, trebuie sa tineti cont de cateva reguli simple.

1. Modelul acestora trebuie sa fie unul simplu, astfel incat cei care le primesc sa nu piarda ore intregi asamblandu-le.

2. Piesele acelui puzzle trebuie sa fie mai mari. Sunt recomandate 6 – 8 bucati.

Invitatii de nunta pentru mirii creativi

Invitation Market

3. Fontul trebuie sa fie bine ales. Trebuie sa fie lizibil. In plus, invitatia nu trebuie sa fie incarcata cu prea multe detalii. Altfel, invitatilor le va fi mai greu sa citeasca textul.

4. Fiti atenti si la ambalajul in care veti pune piesele de puzzle. Este recomandata o cutiuta, sau un saculet.

5. Pentru a-i surprinde pe invitati, ati putea alege un puzzle 3 D. Sau orice alt model care vi se pare inedit si il considerati potrivit pentru stilul nuntii voastre, pentru personalitatea voastra.

In cazul in care invitatiile puzzle vi se par o idee buna, mai jos veti gasi cateva sugestii. Iata despre ce este vorba:

1. Ati putea pune o fotografie cu voi doi, in partea dreapta sau in partea stanga a invitatiei.

2. O alta sugetie pe care o puteti lua in calcul este sa puneti o imagine cu sileta voastra.

CITESTE SI: Istoria invitatiilor de nunta

Invitatii de nunta pentru mirii creativi

Personalizari.org

CITESTE SI: Ce trebuie sa stii despre invitatiile de nunta

3. Aveti grija sa alegeti astfel de invitatii cu ceva timp inaintea nuntii, avand in vedere ca este nevoie de mai mult timp pentru a fi realizate. Dar, la final, rezultatul va fi pe masura asteptarii.

4. Invitatia de nunta poate avea si un magnet. Iar cei carora le place foarte mult modelul, o pot pune pe frigider sau in alte locuri din casa. Mai ales familiile si prietenii vostri pot face asta.

5. Invitatiile de nunta pot avea diverse forme. Spre exemplu, puteti opta pentru invitatia in forma de inima, in forma de fluture etc.

6. Invitatiile acestea pot fi puse in cutii asemenatoare celor de bomboane.

7. Daca doriti, pe invitatia de nunta poate exista un model interesant. Harta este doar unul dintre milioanele de posibilitati.

8. Aceste ivitatii pot fi si handmade, insa necesita mult timp. Desigur, si rezultatele vor fi spectaculoase.

9. Pe marginea invitatiilor de nunta ar putea exista unele imagini deosebite, precum anumite flori.

10. Asa cum spuneam mai sus, aceste invitatii fot fi si 3 D. Invitatii vor fi surprinsi cu siguranta.

Mai sus ai vazut care sunt acele invitatii de nunta pentru mirii creativi. Iar acum, la final, inainte de a pune punct articolului, te invit sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

6 Comentarii

Leave a Comment