Invitatii de nunta deosebite

Ati inceput sa organizati nunta, iar invitatiile va pun in dificultate? Poate fi greu sa alegi invitatiile perfecte, care sa transmita, pe langa informatii referitoare la ziua, ora, locul in care va avea loc fericitul eveniment, si informatii despre stilul nuntii, despre voi si personalitatea voastra, despre cuplul pe care il formati. O invitatie de nunta poate comunica multe lucruri pe care textul ei nu le puncteaza. Culoarea, forma, dimensiunea, absolut orice detaliu scoate la iveala cate o informatie. Poate tocmai de aceea nu este chiar usor sa optati pentru un anumit model. Va recomand cateva modele de invitatii de nunta deosebite, printre care s-ar putea afla si cel ce va reprezinta pe voi si nunta voastra. Totusi, trebuie sa stiti dinainte ce tip de nunta veti organiza (clasica, eleganta, moderna) si in functie de acest aspect va veti alege si invitatiile.

teilor.ro

Invitatiile de nunta au mai multe beneficii: anunta invitatii cand si unde are loc evenimentul, ii pot impresiona pe acestia si iti ofera oportunitatea sa ii organizezi (afli, de exemplu, cati vor putea participa). O invitatie stilata da tonul nuntii, ii lasa pe cei pe care vi-i doriti alaturi in ziua cea mare sa isi creeze o impresie despre ceea ce urmeaza sa se intample, sa isi formeze anumite asteptari.

Culoarea invitatiilor trebuie avuta in vedere in momentul alegerii. In timp ce culoarea ivorie, culoarea alba si crem cu un font negru sau auriu reprezinta alegerile clasice pentru invitatiile formale, ele pot fi personalizate cu fonturi colorate sau metalice, plicuri etc. Nu numai culoarea este importanta, ci si forma invitatiilor si dimensiunea acestora. Invitatiile dreptunghiulare, de 11/16 cm sunt traditionale. Totusi, sunt multi tineri care prefera invitatii circulare, cu crestaturi, patrate, de dimensiuni mai mari etc.

Cateva modele de invitatii de nunta deosebite

Iata cateva invitatii de nunta deosebite, dintre care ati putea alege modelul ce se va asorta cel mai bine cu stilul nuntii voastre.

teilor.ro

Invitatii de nunta deosebite

Wedding link

Invitatii de nunta deosebite

Weddbook

Aceste invitatii dau o nota de autenticitate nuntii voastre. Dantela, panglica, sfoara, cartonul, fontul literelor, dau un iz vintage invitatiilor si cu siguranta vor starni curiozitatea celor care le primesc. Mai mult decat atat, oamenii carora le sunt adresate isi vor putea forma o prima impresie favorabila despre viitoarea nunta.

Lista cu invitatii de nunta deosebite nu se opreste aici. Urmeaza un model special, care cu siguranta va trezi interesul celor ce il vor primi.

Invitatii de nunta deosebite

Invitatii nuptialis

Invitatii de nunta deosebite

Gravat.ro

O alta invitatie de nunta aparte, care transmite o frumoasa poveste de dragoste. Ar putea reprezenta locul in care a avut loc primul sarut, sau prima intalnire, sau cererea in casatorie. Este o idee interesanta ca invitatiile sa spuna, printr-o imagine, o poveste insemnata din viata voastra in doi.

Sunt milioane de modele de invitatii de nunta deosebite, asa ca este de inteles de ce uneori dureaza destul de mult timp pana se alege unul. Toate sunt frumoase, multe se potrivesc cu stilul nuntii, dar din pacate nu pot fi alese toate.

teilor.ro

Invitatii de nunta deosebite

Indigo

Invitatii de nunta deosebite

Creatorii de invitatii

Sunt invitatii haioase si, in acelasi timp, ies din tipare, ceea ce nu face decat sa aduca zambetul pe buzele celor ce le vor primi.

Invitatii de nunta deosebite

Indigo

Cine nu s-ar bucura sa primeasca o invitatie puzzle? Este o idee originala si va aduce nuntii voastre o nota de originalitate. In plus, cine ar putea refuza sa participe la nunta, dupa ce primeste o astfel de invitatie?

Invitatii de nunta deosebite

Gravat.ro

Oricare dintre invitatiile de mai sus ar putea fi alegerea perfecta pentru nunta voastra, sau v-ar putea inspira sa va creati propriile invitatii unice, in functie de stilul nuntii voastre si, bineinteles, si in functie de personalitatea si sentimentele voastre.

Sper ca v-a fost de folos articolul despre invitatii de nunta deosebite si va invit sa vizionati cateva videoclipuri superbe pe Studioblitz.

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment