Invitati care se urca pe mese la nunta

Invitati care se urca pe mese la nunta? Ce este de facut in astfel de cazuri? Desigur, nu sunt de preferat, insa cand sau daca alcoolul apare in scenariu, atunci orice este posibil. Si, daca situatia scapa de sub control, cum o gestionezi? Diplomatia ar putea fi o modalitate prin care poti face asta. Dar, care sunt si altele? Sau mai exista si alte modalitati prin care poti solutiona o astfel de problema ce poate deveni suparatoare nu numai pentru voi, mirii, ci si pentru invitatii care pot fi luati prin surprindere de astfel de scenarii?

Invitati care se urca pe mese la nunta

Iranews

Invitati care se urca pe mese la nunta? Ce este de facut?

Poate una dintre domnisoarele de onoare, poate unul dintre cavalerii de onoare, ori un invitat considera ca a venit momentul sa faca putin spectacol la nunta voastra. Nu neaparat pentru a tarage atentia de la voi la ei, ci pur si simplu pentru ca, sub infleunta alcoolului, orice idee pare a fi una buna. Desigur, nu toti vor avea aceeasi parere, insa coneaza prea putin pentru ei lucrul acesta. Si, asa, usor-usor, unii dintre ei pot ajunge pe… mese. Si uneori este nevoie ca numai unul sa dea startul, pentru ca, ulterilor, sa li se alature si altii. Ce faceti, voi, mirii, in astfel de situatii? Bineinteles ca nu puteti sa va uitati la ei, de parca nimic nu s-ar fi intamplat. Sau, daca veti considera ca este ceva distractiv, atunci de ce sa nu urmariti spectacolul? Insa, avand in vedere ca va aflati intr-un local inchiriat, nu poate fi tocmai in regula un astfel de comportament. Plus ca nu este nici civilizat. Ce faceti cu invitatii care se urca pe mese la nunta? Poate pentru a dansa, la inaltime, unde pot fi vazuti de toata lumea. Vor crede ca fac atmosfera si, probabil, asteapta sa li se alature si altii. Cel mai bine ar fi sa discutati cu ei cu calm, sa le explicati ca nu este nici locul, nici momentul potrivit pentru a face lucrul acesta. Este nunta voastra, deci momentul vostru, de care sa va bucurati in liniste.

Invitati care se urca pe mese la nunta

MCC Banquets and Events

De asemenea, trebuie sa ii faceti sa inteleaga ca nu este corect nici fata de ceilalti invitati, care sigur nu se asteptau sa fie martori la astfel de lucruri. Desigur, unii poate vor fi amuzati, insa altii poate vor fi socati. Si nu mai vorbim despre faptul ca totul va fi surprins de persoana care se ocupa de realizarea materialului video. Deci, intreaga scena va fi surprinsa de camera video si va ramane pentru totdeauna inregsitrata. Sigur nici voi si nici ei, dupa ce alcoolul nu va mai face parte din ecuatie, nu v-ati dori sa vi se aminteasca mereu acel moment ce poate fi incomod, daca este unul exagerat. Asa ca, cel mai bine ar fi sa ii faceti sa inteleaga, intr-un mod diplomat, ca nu este in regula sa faca lucrul acela.

Invitati care se urca pe mese la nunta? Este un lucru de care nimeni nu si-ar dori sa se loveasca in ziua nuntii. Iar acum, sa revenim la lucruri frumoase si sa accesam pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment