Invitati care se bat la nunta

Invitati care se bat la nunta? „Nu, multumesc!”, ar spune oricare mireasa si oricare mire si este de inteles de ce nici in cel mai ingrozitor cosmar nu isi doresc sa se intalneasca cu astfel de intamplari. Insa, ele pot avea loc si ce faci atunci? Iti pui mainile in cap ca sa iti strici coafura realizata de un profesionist care si-a dat silinta ca in ziua cea mare sa fii cea mai frumoasa femeie? Mai bine nu! Deci, nu face asta, lasa-ti coafura in pace, nu-ti pune mainile in cap si nu te gandi ca totul este distrus. Ai mai multe optiuni, asa ca nu intra in panica. Sa vedem ce ai de facut in cazul acelor invitati care se bat la nunta.

teilor.ro

Invitati care se bat la nunta

Mandy Caldwell Photography

Ce faci cu acei invitati care se bat la nunta?

Din cauza alcoolului in exces, spiritele se pot incinge si pot avea loc evenimente neplacute. Se poate intampla ca invitatii sa simta nevoia sa isi etaleze forta fizica in fata celorlalti invitati si astfel sa va puna intr-o situatie pe care nu v-ati dori-o. Ce faci daca se intampla asta?

Printre masurile pe care le poti lua ar fi sa incerci sa ii desparti. Este un lucru matur si normal, insa ai grija ca nu cumva sa fii prins/a in lupta lor si fara sa vrei sa te alegi cu dinti lipsa sau cu un ochi de pirat. Oricat de buna ar fi intentia ta de a-i desparti, este posibil ca alcoolul care le-a calmat setea sa nu fie de aceeasi parere.

Invitati care se bat la nunta

The Oaks

Discuta cu ei, atat cat se poate discuta cu niste oameni furiosi plus plini de alcool din cap pana in picioare. Incearca sa le explici (daca te vor asculta) ca nu este in regula ceea ce fac si, eventual, daca le face placere sa isi incordeze muschii si sa se simta gladiatori, macar sa faca asta intr-un alt loc, departe de invitatii care cu siguranta si-au scos grabiti din genti, posete sau din buzunare telefoanele cu care filmeaza intreaga scena. Doar trebuie sa le arate si altora prin ce peripetii au trecut la nunta, nu?

teilor.ro

O alta solutie, nerecomandata si poate care nu va fi pe placul tuturor ar fi sa te imbogatesti. Cum? Facand pariu. Oare cine va castiga? Desigur, asta in cazul in care nu vorbim despre o bataie serioasa, ci mai mult despre o joaca. Pentru ca, in cazuri grave, masurile ar trebui sa fie unele serioase si daca chiar nu ai ce face, va trebui chiar sa apelezi numarul de urgenta. Desi, desigur, pana vor veni persoanele in masura sa puna capat conflictului, este posibil ca invitatii sa oboseasca, iar problema sa se rezolve de la sine.

Ca doar nu ne astempam ca salvatorii sa vina imediat, nu? Dar asta este o alta problema, despre care ar fi multe de spus.

Invitati care se bat la nunta

Cash Crate

Asa ca, daca ai invitati care se bat la nunta, atunci ar trebui sa stii ce masuri sa iei, asta si in functie de gravitatea situatiei. Unele pot fi masuri serioase, altele mai putin serioase, depinzand de sitatie.

Si, dupa ce am vazut ce este de facut in cazul invitatilor violenti, sa vizionam pe StudioBlitz cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist.

teilor.ro

filmari nunti

filmari nunti

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment