Intrerupi petrecerea de nunta pentru a taia tortul?

La oricare nunta exista momentul in care mirii taie tortul. Atunci petrecerea se opreste pentru un timp, iar cei doi vor taia impreuna tortul de nunta. Este un obicei care exista de foarte mult timp, numai ca, acum, unii miri prefera sa schimbe putin lucrurile si sa nu mai puna pauza petrecerii de nunta. Vor sa ii lase pe invitati sa se distreze. In schimb, prefera ca invitatilor sa li se aduca la masa desertul. Iata care sunt avantajele si dezavantajele intreruperii distractiei pentru a se taia tortul. Intrerupi petrecerea de nunta pentru a taia tortul?

Intrerupi petrecerea de nunta pentru a taia tortul?

Avantaj: familiei tale ii va placea acel moment. Avand in vedere ca unele traditii de nunta nu mai sunt incluse in cadrul evenimentului, daca vei taia tortul la petrecere, atunci cu siguranta familiile voastre vor fi tare emotionate in acele momente. De asemenea, ati putea folosi un cutit special pentru a face asta. Poate fi unul daruit de cei dragi cu ocazia evenimentului, de exemplu.

Intrerupi petrecerea de nunta pentru a taia tortul?

Shutterstock

Dezavantaj: vei intrerupe distractia. Sunt unii organizatori de evenimente care nu ii sfatuiesc pe miri sa puna pauza distractiei pentru a taia tortul de nunta. Asta pentru ca unii invitati se afla pe ringul de dans si poate nu va fi un moment bun sa se opreasca muzica si dansul pentru ca mirii sa taie tortul. Desigur, vor intelege sitatia, avand in vedere ca aceasta este traditia. Numai ca organizatorii de evenimente sustin ca distractia este foarte importanta la nunta pentru invitati. Si daca se opreste, atunci ar putea fi mai dificil dupa aceea sa se creeze din nou acea atmosfera care sa ii invite pe ringul de dans pe ceilalti.

Avantaj: este un obicei care aduce noroc. Primul lucru pe care mirii il fac impreuna in calitate de sot si sotie este acela ca taie tortul. Se spune ca este un obicei care aduce noroc. De asemenea, se crede ca vor avea noroc si cei care mananca din acest desert. Tocmai de caeea este recomandat ca tortul de nunta sa se taie destul de repede, astfel incat cat mai multi invitati sa poata gusta din el.

CITESTE SI: Lucruri pe care nu le stiai despre tortul de nunta
CITESTE SI: Cum sa pastrati o parte din tortul de nunta pentru prima aniversare

Intrerupi petrecerea de nunta pentru a taia tortul?

DJ Sota Entertainment

Dezavantaj: unii invitati nu vor mai fi atenti la acel moment special pentru voi. Si asta pentru ca a trecut dansul mirilor, poate au ascultat si cateva discursuri la un moment dat. Incep sa se simta obositi, poate, iar atentia lor nu se va mai indrepta asupra voastra si asupra momentului. Tocmai de aceea unii organizatori de nunta ii sfatuiesc pe miri sa taie tortul intr-un loc mai retras, astfel incat sa se bucure de moment, sa se faca pozele, dar sa nu intrerupa petrecerea.

Avantaj: le dai o pauza invitatilor. Desi unora le place sa danseze si ar sta numai pe ringul de dans, alti invitati poate vor avea nevoie de o pauza la un moment dat. Si se vor putea odihni in momentul in care voi veti taia tortul de nunta.

Asadar, intrerupi petrecerea de nunta pentru a taia tortul? Ai vazut care sunt avantajele si dezavantajele. Iar acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

3 Comentarii

Leave a Comment