Intrebari si raspunsuri legate de nunta (3)

Aici si aici sunt cateva intrebari si raspunsuri legate de nunta. Ultimele intrebari din lista le vei gasi in acest articol. Asadar, sa vedem ce alte intrebari mai au viitorii miri in legatura cu marele eveniment pe care il organizeaza si pe care il asteapta cu nerabdare si cu burie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva intrebari si raspunsrui legate de nunta

Lista inceputa in articolele anterioare va continua cu intrebarea 11, precum si cu raspunsul pentru ea. Asadar, sa vedem ce mai vor mirii sa stie.

Intrebari si raspunsuri legate de nunta

Intrebari si raspunsuri legate de nunta

11. E nepoliticos daca nu serviti carne la nunta?

Este o situatie cam dificila. Daca voi doi sunteti vegetarieni si aveti in minte un meniu care nu include carnea, atunci ar putea functiona. Pana la urma, nunta este evenimentul vostru si este despre voi, vorbeste despre voi doi. Pe de alta parte, daca stiti ca prietenii, familia si ceilalti invitati sunt persoane care consuma carne, nu ar fi in regula sa nu tineti cont si de preferintele lor. Sunteti gazdele, deci trebuie sa ii faceti pe cei invitati sa se simta bine la eveniment. Iar mancarea este un lucru important cand vine vorba de nunta. Pentru a gasi un echilibru intre ceea ce va doriti voi si ceea ce stiti ca si-ar dori invitatii, ati putea alege ca un fel de mancare sa contina si carne, iar celelalte nu.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

12. Daca voi nu consumati alcool, se vor servi totusi bauturi alcoolice la nunta?

Ca si in cazul mancarii, trebuie sa tineti cont si de faptul ca unii invitati poate vor dori sa consume si ceva bauturi alcoolice. Sigur, nu in cantitati mari. Cei care va cunosc stiu ca nu sunteti genul care consuma alcool, dar ar putea totusi sa ciocneasca un pahar in cinstea voastra. Ganditi-va la optiunile pe care le aveti, la ce tipuri de bauturi alcoolice ati putea totusi sa aveti la nunta si alegeti cateva de acolo. Poate bauturile slab alcoolizate sunt raspunsul potrivit pentru voi. Si, cine estie, e posibil ca invitatii sa va multumeasca a doua zi cand mahmureala nu va fi chiar una greu de suportat.

13. Cum sa alegeti meniul asa incat sa tineti cont de restrictiile sau preferintele alimentare ale invitatilor?

E cam dificil, daca nu chiar imposibil sa multumesti pe toata lumea. Este bine sa oferi detalii legate de meniu, asa incat invitatii sa stie ce se va servi la nunta. De asemenea, roaga-i sa va comunice daca au anumite preferinte sau restrictii aliemntare. Unele dintre ele pot fi usor de gestionat de cei care se ocupa de meniu. Puteti avea si cateva farfurii cu mancare vegetariana sau vegana, fara gluten etc.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Intrebari si raspunsuri legate de nunta

Intrebari si raspunsuri legate de nunta

14. V-ati certat cu cineva inainte de nunta. Mai participa la eveniment?

Este o situatie neplacuta, bineinteles. Trebuie sa va ganditi bine inainte de a lua o decizie. Daca este vorba despre o cearta peste care puteti trece, atunci da, poate veni la eveniment persoana aceea. Daca, pe de lata parte, chiar nu credeti ca mai puteti repara relatia, daca nu va mai doriti sa faca parte din viata voastra si chiar nu puteti sa vedeti acea persoana la nunta voastra, atunci va puteti retrage invitatia, dar nu printr-un mesaj scris, ci vorbind la telefon sau fata-n fata. Tineti cont de faptul ca odata retrasa invitatia, e posibil ca acea relatie sa se termine pentru totdeauna.

Acestea au fost intrebarile si raspunsurile pe care viitorii miri le au inainte de nunta. Tu ai mai adauga ceva in lista?

Daca vrei sa gasesti o sursa de inspiratie pentru nunta ta, sau inca nu ai gasit un videograf pentru marele eveniment, poate o vizita pe StudioBlitz iti poate fi de ajutor.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment