Intrebari si raspunsuri legate de nunta (2)

Aici am inceput lista cu intrebari si raspunsuri legate de nunta si o vom continua in acest articol. Asadar, sa vedem care sunt celelalte intrebari pe care viitorii miri le au in ceea ce priveste marele eveniment din viata lor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva intrebari si raspunsuri legate de nunta

Lista din articolul precedent continua cu intrebarea numaru 6. Deci, sa vedem despre ce este vorba.

6. Puteti adauga cu putin timp inainte de nunta si alte persoane care initial nu erau pe lista de invitati?

Intrebari si raspunsuri legate de nunta

Intrebari si raspunsuri legate de nunta

Este o situatie cam dificila, mai ales daca parintii va ajuta financiar cu organizarea nuntii. Cel mai bine este sa discutati intre voi si astfel sa stabiliti daca mai sunt locuri disponibile, daca bugetul va permite sa faceti asta si daca toata lumea implicata in organizarea nuntii este de acord cu noii invitati.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

7. Cum va puteti ajuta invitatii sa faca economii daca vor fi nevoiti sa calatoreasca pentru a ajunge la nunta?

Ar fi bine sa le oferiti cat mai repede informatii legate de locul in care va avea loc nunta, de posibilitatile pe care le au in ceea ce priveste cazarea. Astfel se pot organiza mai bine si vor avea timp sa gaseasca o cazare care sa nu le depaseasca bugetul. De asemenea, persoanele care nu vin insotite se pot caza in aceeasi camera daca nu au o problema cu asta si astfel pot face ceva economii. Iar daca cineva nu poate veni la nunta din cauza costurilor pe care le implica acea calatorie, incercati sa ii intelegeti si sa nu va suparati. Daca situatia lor financiara ar fi fost diferita, cu siguranta nu ar fi ratat marele vostru eveniment.

Intrebari si raspunsuri legate de nunta

Intrebari si raspunsuri legate de nunta

8. Cum sa faceti asa incat sa le comunicati invitatilor ca preferati ca ei sa poarte costume si rochii de seara, insa fara a transforma evenimentul intr-unul prea formal?

Probabil, cei mai multi invitati vor fi incatati sa vina imbracati asa cum va doriti voi. Insa, pe de alta parte, mai sunt si cei carora nu li se potriveste acel stil vestimentar, sau care poate nu isi permit sa cumpere sau sa inchirieze astfel de tinute. Aveti grija sa mentionati in invitatie ca este optionala o astfel de tinuta, asa incat invitatii sa stie ca va doriti o tinuta mai formala, insa pot veni imbracati si altfel. Sigur, nu in pantaloni scurti si in slapi…

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

9. Cum le spuneti invitatilor ca nu doriti daruri?

Este cam dificil sa faci asta, in special cu oamenii dragi care abia asteapta sa va ofere un cadou cu ocazia merelui eveniment. Incercati sa le explicati ca prezenta lor la nunta este cel mai frumos cadou pe care vi-l pot oferi. Totusi, daca ei insista sa va ofere ceva, acceptati si multumiti. In fond, asta ii face si pe ei fericiti.

10. Cum sa le spui invitatilor ca nu vrei ca ei sa faca poze la nunta?

Sunt miri care isi doresc ca fotograful angajat de ei sa se ocupe de fotografii si atat. Totusi, in zilele noastre, cand putem face fotografii cu telefonul mobil, cand atatea persoane se fotografiaza pentru ca mai apoi sa posteze iamginile pe retelele sociale, e cam dificil ca oamenii sa nu faca poze. Incearca totusi sa lasi un semn chiar la intrarea in local si, de asemenea, DJ-ul poate face anuntul la inceputul petrecerii. Sigur ca nu toti vor tine cont de aceasta rugaminte, insa prietenii apropiati si familia cu siguranta iti vor respecta decizia.

Continuarea articolului o vei gasi aici.

Daca vrei sa gasesti o sursa de inspiratie pentru nunta ta, sau inca nu ai gasit un videograf pentru marele eveniment, poate o vizita pe StudioBlitz iti poate fi de ajutor.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment