Intrebari si raspunsuri despre nunta

Daca urmeaza sa te casatoresti, probabil ai destule intrebari legate de nunta. Daca cele de mai jos se afla pe lista ta, atunci noi iti venim in ajutor cu raspunsurile de care ai nevoie. Iata cateva intrebari si raspunsuri despre nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva intrebari si raspunsuri despre nunta

1. Toti invitatii pot veni insotiti?

Trebuie sa stabilesti de la inceput, impreuna cu viitorul tau sot, cati invitati veti avea la nunta, pe cine veti chema si pe cine nu. Este important sa stabiliti de la inceput un numar si asa sa ramana. Daca, de exemplu, una dintre prietenele tale tocmai a inceput o noua relatie, dar stii deja ca nu poate veni la nunta cu persoana respectiva pentru ca pur si simplu nu veti mai avea locuri disponibile, este bine sa ii explici dinainte situatia. Daca vei face o exceptie pentru fiecare persoana in parte, atunci lucrurile pot scapa de sub control.

Intrebari si raspunsuri despre nunta

Intrebari si raspunsuri despre nunta

2. Poti face exceptii daca ati stabilit deja ca la nunta nu vor lua parte si copii?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca ati stabilit ca numai adultii pot participa la eveniment, atunci bine ar fi ca asa sa ramana lucrurile. Cum spuneam mai sus, daca vei face o exceptie, lucrurile pot scapa de sub control. Daca vei accepta ca sora ta sa vina la nunta cu cei mici, iar cumnatul, care la randul sau voia sa vina impreuna cu copiii la nunta, va vedea ca, totusi, s-au putut face exceptii, cu siguranta nu va fi o situatie prea placuta pentru voi dupa aceea.

3. Trebuie sa inviti pe toata lumea de la locul de munca?

Depinde. Inainte de toate, trebuie sa stiti capacitatea localului. Daca aveti suficiente locuri si va doriti sa invitati si persoane de la locul de munca, atunci de ce sa nu faceti asta? Sigur, este bine sa va ganditi la unele lucruri inainte. Spre exemplu, daca lucrezi intr-o echipa mica, formata din cateva persoane, nu poti invita numai o parte, iar restul nu (desigur, depinde de relatia pe care o ai cu ceilalti si de alti factori). Dar daca lucrezi alaturi de zeci sau sute de oameni, este clar ca nu ai cum sa ii inviti pe toti, ci doar cativa, pe cei cu care ai legat o relatie de prietenie sau, in orice caz, sunteti mai apropiati.

Intrebari si raspunsuri despre nunta

Intrebari si raspunsuri despre nunta

4. Daca am fost la nunta unui prieten, trebuie sa il invit si eu la nunta mea?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Depinde. Daca nunta aceea a avut loc cu ceva ani in urma si intre timp relatia voastra s-a mai racit sau chiar nu ati mai pastrat legatura, atunci nu este obligatoriu sa chemi persoana respectiva la nunta. Daca, pe de alta parte, sunteti foarte apropiati si iti doresti sa iti fie alaturi in ziua cea mare, atunci poti trimite fara probleme invitatia la nunta.

5. Trebuie sa vina fara parteneri prietenii care nu sunt intr-o relatie?

Despre asta trebuie sa vorbesti cu acei prieteni. Poate sunt intr-o relatie despre care inca nu au spus nimic, poate relatia care era la inceput de drum a avansat, caz in care cu siguranta vor veni cu partenerii. Dupa ce vei vorbi cu ei vei sti sigur ce e de facut. E mai simplu asa, nu?

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment