Intrebari pentru videograf inainte sa il angajezi

Cand vine vorba despre nunta ta, vrei ca totul sa iasa perfect. Investesti timp si bani in organizarea evenimentului si este normal sa ai asteptari mari. Trebuie sa iei mai multe decizii, sa faci numeroase alageri, printre care se numara si alegerea videografului de nunta. Daca nu stii cum sa procedezi pentru a-l alege pe cel mai bun, atunci vei gasi mai jos cateva intrebari pentru videograf inainte sa il angajezi. Raspunsurile sale iti vor arata daca este sau nu este ceea ce va doriti.

Cateva intrebari pentru videograf inainte sa il angajezi

De cat timp este videograf de nunta? Astfel vei afla daca are sau nu are experienta in domeniu si daca este persoana potrivita pentru a se ocupa de realizarea materialului video de la nunta voastra. Vorbim despre amintiri pe care le veti avea mereu, asa ca trebuie sa va asigurati ca totul va iesi ca la carte.

Intrebari pentru videograf inainte sa il angajezi

Bellagala

Care este stilul sau? Exista doua stiluri: cinematic si documentar. Il veti alege pe cel care vi se pare cel mai potrivit, in functie de ceea ce va doriti si de stilul vostru. Aici veti gasi un filmulet realizat in stil cinematic, iar aici un documentar.

A mai lucrat inainte cu fotograful pe care l-ati angajat? Trebuie sa afli daca il cunoste pe fotograf si daca au mai lucrat impreuna, deoarece in ziua cea mare vor fi nevoiti sa colaboreze si sa se inteleaga unul cu celalalt. Daca nu se cunosc, atunci ar trebui sa faca lucrul acesta inainte de nunta, pentru a avea o colaborata ireprosabila.

Intrebari pentru videograf inainte sa il angajezi

NST Pictures

Ce va filma? Este una dintre acele intrebari pentru videograf inainte sa il angajezi. Videograful de nunta ar trebui sa fie familiarizat cu obiceiurile din timpul evenimentului, pentru ca astfel va acorda atentia cuvenita celor mai importante momente. Trebuie sa afli ce considera ca trebuie filmat si ce nu si, eventual, daca iti doresti ca anumite momente sa apara in filmarea de nunta, nu ezita sa ii comunici lucrul acesta.

Cat va puteti implica? Fiecare videograf are o viziune proprie si unica asupra evenimentului. Daca va doriti sa va implicati cumva in realizarea materialului video (de exemplu, poate ati vrea ca o anumita melodie sa se auda pe fundal), insa nu se arata incantat de ideea aceasta, atunci poate ar trebui sa mai cautati.

Intrebari pentru videograf inainte sa il angajezi

Kirk Willcox

Va poate arata unul sau mai multe materiale video realizate? Cea mai buna modalitatea de a fla cum arata munca sa, este sa vedeti cateva materiale realizate. Daca stilul chiar nu este compatibil cu dorintele voastre, atunci poate nu este tocmai ceea ce cautati. Este una dintre acele intrebari pentru videograf inainte sa il angajati, de care nu trebuie sa uitati.

Ce echipament foloseste? Trebui sa stii dinainte acest lucru, pentru a nu avea surprize la nunta. Foloseste si un microfon, sau numai camera video pentru a inregistra sunetul?

Intrebari pentru videograf inainte sa il angajezi

BH Photo Video

A mai filmat in locatia in care va avea loc evenimentul? Nu este o tragedie daca raspunsul este negativ, insa daca este unul pozitiv, atunci este clar un plus pentru ca deja cunoaste locul, stie din ce unghiuri ar putea filma, cum sa se ocupe de lumini sau de sunet.

Alte intrebari pentru videograf inainte sa il angajezi? Care sunt pachetele oferite? Asta pentru a afla ce include fiecare si care este cel mai avantajos si in functie de bugetul pe care il aveti. Si, de asemenea, puteti intreba cand veti primi materialul video.

Acum, dupa ce ati aflat care sunt acele intrebari pentru videograf inainte sa il angajezi, alegerea ar trebui sa fie una mai usora, iar la final va veti bucura de clipuri deosebite precum cele de aici.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment