Intrebari pentru tine insati inainte de a alege rochia de mireasa

Inainte de a gasi rochia perfecta de mireasa, este posibil sa vizitezi numeroase magazine, sa petreci mai multe zile cautand-o si, bineinteles, vei avea nevoie de multa rabdare pentru a ajunge la un rezultat care sa te multumeasca. Insa, in momentul in care, in sfarsit, crezi ca ai gasit rochia in care te vei imbraca in ziua cea mare, poti sta de vorba tu cu tine pentru a afla daca intr-adevar aceea este cea potrivita. Exista cateva intrebari pentru tine insati inainte de a alege rochia de mireasa si inainte de a scoate cardul de credit din portofel. Sa vedem care sunt acele intrebari inainte de a cumpara rochia la care ai visat, probabil, inca din copilarie.

teilor.ro

Cateva intrebari pentru tine insati inainte de a alege rochia de mireasa

Este in regula pretul?

Daca ai gasit rochia pe care o iubesti, asigura-te ca pretul este unul acceptabil si pe care ti-l permiti. Poate aceeasi rochie este si online insa la un pret mult mai avantajos. Nu faci rau daca verifici inainte. Poate chiar vei reusi sa faci ceva economii.

Intrebari pentru tine insati inainte de a alege rochia de mireasa

Wedding3

Voi putea dansa imbracata in acea rochie?

teilor.ro

Este una din acele intrebari pentru tine insati inainte de a alege rochia de mireasa. Este esential sa stii daca rochia iti va da libertate in miscare. Nu va fi deloc comod pentru o mireasa ca in timpul dansului sa se intrebe permanent daca i se va rupe rochia sau daca va putea ori nu sa execute anumite miscari. Asa ca, inainte de a alege rochia pe care o vei purta in ziua cea mare, asigura-te ca este una comoda, care iti va permite sa te misti in voie.

Sigur imi place rochia aceasta?

Daca vei cumpara rochia insotita fiind de alte persoane, ar trebui sa stai de vorba cu tine si sa te intrebi daca intr-adevar iti place si tie, sau numai celorlalti. Este posibil ca, fara sa realizezi, sa preferi acea rochie numai pentru ca ceilalti iti spun ca iti vine bine, ca ti se potriveste etc. Insa este nunta ta, ziua ta cea maigica, asa ca asigura-te ca iti place si tie rochia.

Intrebari pentru tine insati inainte de a alege rochia de mireasa

Huffington Post

Am vazut toate optiunile?

teilor.ro

Daca ai mers numai la un singur magazin cu rochii de mireasa si ai incercat numai una sau doua, poate nu ar fi rau sa cauti si alte optiuni. Daca, intr-adevar, prima iti place cel mai mult si ti se potriveste, atunci dupa ce vei proba si altele nu vei face decat sa te convingi si mai mult ca aceea este cea potrivita. Asa ca, este si aceasta cu siguranta una initre acele intrebari pentru tine insati inainte de a alege rochia de mireasa.

Am vazut cateva din acele intrebari pentru tine insati ianinte de a alege rochia de mireasa. Este in regula sa stai de vorba tu cu tine pentru a te convinge ca aceea este fara doar si poate tinuta pe care o vei purta in ziua cea mare.

Si, daca tot am vorbit despre rochii de mireasa, aici veti gasi cateva modele care sigur va vor inspira in cazul in care inca nu v-ati hotarat asupra tinutei.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment