Intrebari pe care sa nu le adresezi unei mirese care se casatoreste in timpul pandemiei

Stim cu totii ca ultima perioada a fost dificila pentru toata lumea. Pandemia a obligat multe cupluri sa isi schimbe planurile legate de nunta. Unele cupluri au ales sa amane marele eveniment pana va trece toata aceasta nebunie, in timp ce altele au ales sa se casatoreasca, schimbandu-si astfel viziunea asupra nuntii, planurile. Daca stii pe cineva care se casatoreste in aceasta perioada, iata cateva intrebari pe care sa nu le adresezi unei mirese care se casatoreste in timpul pandemiei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva intrebari pe care sa nu le adresezi unei mirese care se casatoreste in timpul pandemiei

1. Veti amana nunta?

Cum spuneam, este o perioada dificila pentru toata lumea, iar mirii nu fac exceptie. Cand cei doi incearca sa gaseasca cea mai buna varianta pentru ca nunta sa poata avea loc, cand trebuie sa renunte la unele lucruri la care visau, daca primesc aceasta intrebare, probabil vor crede ca oamenii nu mai sunt interesati de evenimentul lor sau nimeni nu crede ca va fi posibil ca nunta pe care si-o doresc atat de mult sa aiba loc. Si nicio viitoare mireasa care abia asteapta sa imbrace rochia la care viseaza de mult timp nu isi doreste sa fie pusa intr-o astfel de situatie de cineva.

Intrebari pe care sa nu le adresezi unei mirese

Intrebari pe care sa nu le adresezi unei mirese

2. Iar reprogramati nunta?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca afli ca un cuplu reprogrameaza nunta, pentru a nu stiu cata oara, o astfel de intrebare nu va pica deloc bine. Este oricum destul de stresant si de greu de digerat pentru o viitoare mireasa sa fie nevoita sa amane nunta, pentru ca mai apoi sa o amane din nou, asa ca daca cineva ii adreseaza o astfel de intrebare, nu numai ca nu o va ajuta cu nimic, dar va naste in ea unele sentimente deloc placute.

3. Pe cine invitati la nunta?

Acum, in perioada pandemiei, mirii sunt nevoiti sa aleaga numai cateva persoane care pot participa la nunta. Este dificil, cu siguranta, sa aleaga numai cativa prieteni, cateva persoane din familie. Daca mireasa va auzi o astfel de intrebare, se va simti probabil mai vinovata si trista decat deja se simte fiindca nu are cum sa invite persoane dragi la nunta.

4. Trebuie sa fac un test inainte de nunta?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cu siguranta mirii isi doresc ca invitatii sa nu se imbolnaveasca la nunta, de aceea vor lua multe masuri pentru a evita un astfel de scenariu. Daca va fi necesar, daca regulile impuse de autoritati cer acest lucru, sau daca mirii vor sa fie linistiti ina ceasta privinta, stiind ca nimeni de la nunta nu este bolnav si nu se va imbolnavi, atunci da, invitatii vor face testul. Dar acest subiect va fi deschis cu siguranta de miri la momentul potrivit.

Intrebari pe care sa nu le adresezi unei mirese

Intrebari pe care sa nu le adresezi unei mirese

5. Pot veni cu cineva la nunta voastra?

Avand in vedere numarul limitat de locuri din cauza pandemiei, si faptul ca mirii oricum sunt nevoiti sa aleaga numai cateva persoane care sa vina la nunta, nu este deloc o idee buna sa pui o astfel de intrebare.

6. De ce nu mai asteptati pana se va termina pandemia?

Daca cei doi au ales sa se casatoreasca in timpul pandemiei, au avut motivele lor pe care nu sunt obligati sa le prezinte nimanui. Este decizia lor si atata vreme cat nunta poate avea loc, o astfel de intrebare nu are sens.

Acestea sunt cele vateva intrebari pe care sa nu le adresezi unei mirese care se casatoreste in timpul pandemiei. Tu ce ai mai adauga in lista?

Daca vrei sa gasesti o sursa de inspiratie pentru nunta ta, sau inca nu ai gasit un videograf pentru marele eveniment, poate o vizita pe StudioBlitz iti poate fi de ajutor.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment