Intrebari pe care sa le adresezi organizatorului de nunta

Sunt atat de multe detalii de pus la punct cand organizezi nunta, incat te-ai putea simti coplesita. Pentru a nu se intampla asta, ai putea apela la serviciile unui organizator de nunti, insa trebuie ales cu mare grija. Tocmai de aceea ti-am pregatit o lista cu intrebari pe care sa le adresezi organizatorului de nunta, pentru a afla daca este persoana indicata sa te ajute cu planuirea uneia dintre cele mai importante zile din viata ta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva intrebari pe care sa le adresezi organizatorului de nunta

Este disponibil/a in data in care va avea loc nunta? Este prima intrebare pe care i-o poti adresa. Daca data nuntii inca nu este sigura, intreaba ce data i se pare in regula, in cazul in care chiar este cineva alaturi de care ti-ai dori sa lucrezi.

Intrebari pe care sa le adresezi organizatorului de nunta

The Balance

La ce suma se ridica serviciile oferite? Trebuie sa te asiguri ca bugetul iti permite sa angajezi un organizator de nunta. De regula, aproximativ 15 % din buget va merge catre organizator. De asemenea, poti intreba daca lucreaza si part time, pentru ca astfel iti va fi mai usor sa jonglezi cu bugetul.

Cate nunti organizeaza, de regula, intr-un an? Astfel, poti afla daca are experienta in domeniu. Poate a organizat un numar mai mic de nunti, insa a contribuit la organizarea altor evenimente, la fel de importante, poate chiar impunatoare, ori a fost asistentul/a unui organizator.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Va organiza, in paralel, si alte nunti? Este una dintre acele intrebari pe care sa le adresezi organizatorului de nunta pentru a te hotari daca ii vei cere sau nu ajutorul. Trebuie sa te asiguri ca va va acorda atentia de care aveti nevoie. De regula, un organizator de nunti se ocupa de mai multe evenimente in acelasi timp, insa atata vreme cat va va oferi ajutorul necesar, aspectul acesta nu ar trebui sa conteze prea mult. De asemenea, intrebati daca are unul sau mai multi asistenti ce v-ar putea ajuta in cazul in care nu va fi disponibil/a in anumite momente.

Intrebari pe care sa le adresezi organizatorului de nunta

Fusion Events

Cunoaste localul in care va avea loc nunta? Nu este o tragedie daca nu il cunoaste, insa daca ii este familiar, atunci va sti deja anumite informatii precum termenii si conditiile acelui local in ceea ce priveste organizarea evenimentelor etc. De asemenea, daca a mai organizat nunti acolo, ii poti cere cateva fotografii de la eveniment.

Colaboreaza cu anumiti furnizori? Daca da, v-ar putea oferi anumite reduceri? Voi ati fi implicati in anumite alegeri? De asemenea, puteti cere numele furnizorilor, pentru a incerca sa aflati mai multe detalii despre ei si a vedea daca sunt sau nu sunt indicati pentru organizarea nuntii voastre.

Cat de des puteti comunica si cum? Va fi cu voi cand veti avea intalniri importante? Unii prefera sa va tina la curent cu ceea ce se intampla, prin intermediul e-mail-ului sau la telefon, in timp ce altii prefera sa astepte si sa va ofere mai multe informatii odata. Stiind stilul in care prefera sa lucreze, veti sti cum se va desfasura colaborarea voastra.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Intrebari pe care sa le adresezi organizatorului de nunta

Belleza Rebel

Va poate ajuta sa va incadrati in buget? Un bun organizator de nunti va va ajuta sa va incadrati in buget si chiar sa beneficiati de anumite discount-uri din partea furnizorului. Daca nu se arata dispus/a sa discute despre acest aspect, poate nu este persoana pe care o cautati.

De unde puteti obtine anumite referinte? Cei mai multi vor fi bucurosi sa va dea numele persoanelor alaturi de care au lucrat, pentru ca acestea sa va confirme ca au fost multumite de serviciile oferite. Daca ezita sa va dea numele cuplurilor pe care le-a ajutat anterior, inseamna ca poate nu este ceea ce va doriti.

Ati vazut care sunt unele dintre cele mai importante intrebari pe care sa le adresezi organizatorului de nunta, pentru a afla daca este persoana potrivita pentru a va ajuta sa planuiti una dintre cele mai frumoase zile din viata voastra. Iar dupa ce totul va fi pus la punct, nunta va fi la fel de spectaculoasa precum cele de aici.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment