Intrebari pe care partenerul de viata ar vrea sa ti le adreseze

Tu stii care sunt acele intrebari pe care partenerul de viata ar vrea sa ti le adreseze? Si, desi si-ar dori sa afle rapsunsurile, prefera sa nu deschida anumite subiecte. Iata despre ce este vorba.

teilor.ro

Intrebari pe care partenerul de viata ar vrea sa ti le adreseze

Stim cat de importanta este comunicarea intr-o relatie. Insa, cu toate acestea, uneori partenerii de viata prefera sa nu discute despre anumite subiecte care l-ar putea deranja pe celalalt. Afla care sunt intrebarile pe care multi evita sa le adreseze.

Intrebari pe care partenerul de viata ar vrea sa ti le adreseze

Stories of World

Te satisface in pat? Chiar daca sunteti impreuna de putin timp sau de mai multi ani, asta nu inseamna ca nu trebuie sa vorbiti despre ceea ce se intampla in dormitor. Fiecare persoana are anumite nevoi in aceasta privinta. Asa ca nu evitati sa vorbiti despre sex, chiar daca poate sa para ciudat. De asemenea, trebuie sa stii ca motivul pentru care nu vrea sa te intrebe asta este acela ca ii este teama de raspunsul tau. Daca ii spui sau ii dai de inteles ca nu face ceea ce trebuie sau ceea ce vrei tu, atunci cu siguranta nu va fi incantat. Insa este important sa discutati.

Este mai bun decat fostul tau partener? Este neplacut sa vorbesti cu actualii parteneri de viata despre fostele relatii. Este un subiect sensibil, mai ale spentru barbati, care sunt mult mai posesivi decat femeile. Carui barbat i-ar placea sa stie ca ai fost cu altcineva inaintea lui, iar acel barbat era mult mai bun in dormitor decat el? Asa ca va evita astfel de discutii, chiar daca, uneori, partenerul tau va fi curios.

teilor.ro

L-ai inselat vreodata? Daca este o persoana geloasa, atunci este posibil sa iti adreseze o astfel de intrebare. Sau poate nu este vorba de gelozie, ci de lipsa increderii. Ori un alt motiv. Si nu uita ca indiferent de situatie, indiferent de cat de bine stie sa minta o persoana, cand vine vorba despre infidelitate, adevarul se afla la un moment dat.

CITESTE SI: Cum stii ca esti pregatita pentru casatorie
CITESTE SI: Cum stii ca a venit momentul sa locuiti impreuna

De ce ramai uneori fara bani? Sunt multe femei care prefera sa fie independente financiar. Ceea ce este foarte bine. Insa, daca nu te numeri printre ele, daca apelezi la partenerul de cuplu atunci cand vrei sa cumperi ceva, atunci cu siguranta va observa cand vei cheltui mai multi bani, desi nu iti va spune niciodata nimic.

Intrebari pe care partenerul de viata ar vrea sa ti le adreseze

Huffington Post

Ce ti-ai dori sa schimbi la el? Ei bine, trebuie sa stii ca oamenii nu au cum sa se schimbe. Sau cel putin, nu radical. Iar in momentul in care ajungi la concluzia ca partenerul de viata nu este asa cum ti-ai dorit si ai vrea sa schimbi ceva la el, atunci inseamna ca nu il poti accepta asa cum este. Nu trebuie sa uiti ca nimeni nu este perfect, iar atunci cand iubesti un om, il accepti cu toate calitatile si cu toate defectele. Nu iti va adresa aceasta intrebare deoarece, evident, ii va fi teama de raspunsul tau.

teilor.ro

Si acum, la final, te invit si pe StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment