Intrebari neasteptate pe care ti le pot adresa domnisoarele de onoare

Daca urmeaza sa fii mireasa, inseamna ca te gandesti deja la persoanele care iti vor fi domnisoare de onoare. Sau poate inca nu ai luat o decizie finala in acest sens. Indiferent de situatie, trebuie sa stii ca sunt unele intrebari neasteptate pe care le poti primi din partea domnisoarelor de onoare. Asa ca pregateste-te dinainte si ofera-le cele mai bune si mai sincere raspunsuri.

Intrebari neasteptate de la domnisoarele de onoare

1. „Cine sunt celelalte domnisoare de onoare?”. Domnisoarele de onoare vor dori sa stie alaturi de cine vor intra in acest rol. Isi doresc sa afle daca le cunosc si, daca nu, cum se va intampla lucrul acesta. Pentru ca, daca vor petrece timp impreuna si daca vor fi alaturi de tine in ziua cea mare, este ideal sa se cunoasca si, nu in ultimul rand, sa se inteleaga bine.

Intrebari neasteptate pe care ti le pot adresa domnisoarele de onoare

Pinterest

2. „Ma simt onorata! Dar de ce eu?”. Bineinteles ca domnisoarele de onoare vor dori sa stie de ce le-ai ales pe ele in locul altor prietene. Mai ales daca nu se asteptau sa faci asta.

3. „Cat de mult ma voi implica in luarea unor decizii legate de ceea ce voi purta in ziua nuntii?”. Fii sincera. Acum este momentul cel mai potrivit. Spune-le domnisoarelor de onoare daca isi pot alege singure rochiile pe care le vor purta in ziua nuntii. Sau daca tu vei fi cea care va lua toate deciziile in aceasta privinta, atunci corect ar fi ca ele sa cunoasta informatia aceasta.

Intrebari neasteptate pe care ti le pot adresa domnisoarele de onoare

Inside Weddings

4. „Cine va plati pentru rochia mea?”. Sunt situatii in care mirii prefera sa plateasca rochiile domnisoarelor de onoare. Mai ales daca mireasa va fi cea care va decide ce tinuta vor purta domnisoarele de onoare. Insa, daca ele vor plati pentru propriile rochii, atunci asigura-te ca vor purta ceva ce le place si va fi o tinuta in care se pot simti confortabil. Este ideal ca ele sa se simta in largul lor imbracate intr-o anumita tinuta la nunta. Este o zi speciala si pentru ele. Si toata lumea, nu numai mirii, trebuie sa se simta bine in acea zi.

5. „Cat de mult trebuie sa ma implic?”. Daca vrei sa primesti din partea lor mai mult ajutor decat ele s-ar astepta, cel mai bine este ca ele sa stie lucrul acesta. Poate vrei ca domnisoarele de onoare sa vina cu tine cand probezi rochia de mireasa, poate vrei sa te ajute cu decoratiunile etc. Este bine ca ele sa stie dinainte ce asteptari ai de la ele.

6. „Trebuie sa tin un discurs la nunta?”. Este bine ca ele sa stie si lucrul acesta. Unele persoane nu se simt in largul lor cand sunt puse in situatia de a vorbi in fata mai multor oameni. Si, daca tu insiti ca domnisoarele de onoare sa tina un discurs, atunci ar putea fi o problema pe care este bine sa o discutati din timp.

Iar acum, la final, va propun sa accesati si pagina StudioBlitz pentu a viziona cateva clipuri de nunta ale unui videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment