Intrebari esentiale pentru firma de catering

Daca v-ati hotarat sa apelati la serviciile unei firme de catering in ziua nuntii, atunci materialul de fata v-ar putea veni in ajutor. Mai jos veti gasi cateva intrebari esentiale pentru firma de catering. Pentru a va asigura ca veti angaja cei mai buni si mai competenti oameni, atunci tot ce trebuie sa faceti este sa acordati putina atentie intrebrilor care urmeaza. Sa vedem care sunt ele si de ce sunt importante.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva intrebari esentiale pentru firma de catering

Pentru cate nunti ati mai fost solicitati pana acum?

Inainte de a angaja o firma de catering, este bine sa cunoasteti experientele anterioare. Cu toate acestea, sa angajezi o firma noua, nu este neaparat o idee gresita, deoarece v-ar putea furniza cele mai bune servicii la preturi mult mai mici. Atata vreme cat au un minim de experienta in domeniu, nu ar trebui sa exista probleme.

In ziua nuntii noastre veti fi solicitati si pentru alte evenimente?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Nu este tocmai o idee buna sa angajati o firma de catering care in ziua nuntii voastre va trebui sa se ocupe si de alte evenimente. Astfel, creste riscul de aparitie a unor situatii neplacute, avand in vedere ca atentia acelor oameni va fi orientata in doua sau mai multe directii.

Puneti intrebari referitoare la acreditari si reputatie

Aveti o licenta valida pentru catering?

Aveti licenta pentru a servi alcool?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ne-ati putea oferi cateva referinte de la clientii anteriori?

Ce servicii ne veti furniza?

Intrebari esentiale pentru firma de catering

Loretta’s Catering

Puteti intreba ce alte servicii va pun la dispozitie, pe langa oferirea mancarii. De exemplu, pot turna vinul, pot servi tortul, pot pune la dispozitia tuturor apa si multe alte lucruri.

Care este costul pentru fiecare persoana si ce include?

Aceasta intrebare te va ajuta sa ramai in limitele bugetului stabilit.

Ati mai fost angajati in locatia in care se va desfasura nunta noastra?

Este una dintre acele intrebari esentiale pentru firma de catering. Daca localul le este familiar, atunci vor avea sanse mai mari sa ii angajati.

Cine se va ocupa de tot in ziua evenimentului?

Este ideal sa cunosti persoana sau persoanele care se va ocupa sau se vor ocupa de eveniment, pentru a sta de vorba si a pune la punct orice detaliu.

Putem vedea bucataria?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Pentru a va asigura ca mancarea servita va fi una de calitate si gatita in conditii care respecta normale de igiena, atunci nu ar fi rau daca ati vedea bucataria in care se vor prepara mancarurile ce vor fi servite la nunta voastra.

Intrebari esentiale pentru firma de catering

UBP Mauritian Catering

Ce sugestii aveti?

In cazul in care intampinati dificultati sau aveti nelamuriri, nu ezitati sa cereti sfatul celor pe care ii veti angaja, deoarece au experienta in domeniu, s-au confruntat cu diverse situatii si va pot veni in ajutor.

Exista si meniuri pentru copii?

Daca stiti ca la nunta vor lua parte si copii, atunci puteti cere informatii in legatura cu un meniu special pentru ei.

Se poate degusta meniul?

In mod normal, ar trebui sa puteti degusta meniul de nunta pentru a afla daca este totul in regula, daca ati luat sau nu o decizie buna in aceasta privinta.

Percepeti taxe suplimentare?

Este, de asemenea, una dintre acele intrebari esentiale pentru firma de catering. Se pot adauga costuri suplimentare pentru timpul petrecut peste program, de exemplu si pentru multe alte lucruri.

Intrebari esentiale pentru firma de catering

Caterman

Furnizati si alcool? Ce branduri? Putem aduce noi alcoolul?

Unele firme de catering prefera sa aduca si alcoolul, in timp ce altele va pot lasa libertatea de a va procura alcoolul de unde doriti si in ce cantitati doriti.

Acestea au fost cateva intrebari esentiale pentru firma de catering iar acum, inainte de a incheia, va propun sa vizionati pe Studioblitz cateva clipuri realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment