Intrebari de pus pentru locatia nuntii tale

Locatia salii in care va avea loc evenimentul este un element foarte important ce face parte din pregatirea pentru nunta. Cu siguranta este greu sa faceti o alegere, mai ales atunci cand exista foarte multe posibilitati, dar important este ca aceasta alegere sa nu fie una facuta sub presiune.

Intrebari de pus pentru locatia nuntii tale

Locatie de nunta

Locatia in care va avea loc nunta trebuie sa arate spectaculos din toate punctele de vedere. Alegerea locatiei depinde doar de tine, dar inainte de toate trebuie sa va asigurati ca totul este asa cum va doriti in legatura cu toate aspectele. De aceea este foarte bine ca in momentul discutiei sa aveti pregatite cateva intrebari de pus pentru locatia nuntii tale ce va pot lamuri sau ajuta in alegerea potrivita. In continuare va vom prezenta cateva intrebari de pus pentru locatia nuntii tale, intrebari care cu siguranta iti vor oferi raspunsuri care sa va ajute.

Intrebari de pus pentru locatia nuntii tale

Locatie de nunta

Intrebari de pus pentru locatia nuntii tale

1. Ce capacitate are locatia?

Inainte de toate este foarte important sa intrebati care este capacitatea locatiei si daca se potriveste numarului de persoane pe care le veti invita la nunta voastra. Exista locatii ce pot micsora sala de evenimente cu ajutorul unui perete despartitor astfel incat sa nu para prea mare in cazul in care numarul tau de invitati este redus. Este foarte bine sa stiti detalii despre acest aspect de la inceputul discutiei cu furnizorul si in acest mod te vei convinge daca locatia este sau nu potrivita pentru voi.

2. Ce suma trebuie sa platim ca si avans?

Desigur, acest aspect este foarte important si trebuie sa stiti de la bun inceput suma necesara efectuarii platii in avans pentru a nu avea vreo surpriza atunci cand veti semna contractual.

3. Decorul va fi adus de noi sau se asigura de catre locatie?

Este important sa stiti cum se va proceda pentru elementele de decor. Exista locatii ce ofera si decorul pentru eveniment, contra cost desigur. In cazul in care decorul este oferit de catre locatie ar fi bine sa intrebi si care este pretul acestuia.

4. Locatia dispune de aer conditionat?

Daca este o nunta de vara cu siguranta temperaturile vor fi ridicate. Este foarte important ca locatia sa dispuna de aer conditionat pentru a va simti bine atat voi. cat si invitatii in interiorul locatiei.

5. Din ce este alcatuit meniul si ce pret are?

Un aspect important pentru nunta voastra este meniul. Conteaza foarte mult din ce este alcatuit meniul pentru nunta, dar si pretul acestuia. Nu uitati ca inainte de a alege anumite alimente ar fi mai bine sa le testati pentru a fi siguri ca sunt alegerea potrivita. Puteti cere informatii si despre gasirea unor solutii in cazul in care numarul invitatilor este mai mare decat numarul de meniuri confirmate.

6. Bautura se ofera de catre locatie sau poate fi adusa de noi?

Bautura este foarte importanta pentru nunta voastra si de aceea este important sa intrebi de la inceput care sunt conditiile in ceea ce priveste acest aspect.

7. Exista locuri de parcare la locatie ?

Parcarea este foarte importanta, deoarece majoritatea invitatilor vor veni la nunta voastra cu masina. Astfel, ar fi ideal ca acestia sa aiba un loc de parcare asigurat.

Intrebari de pus pentru locatia nuntii tale

Locatie de nunta

Daca stii si alte intrebari de pus pentru locatia nuntii tale ne poti scrie in rubrica de comentarii. Un alt articol interesant ce ti-ar putea fi de ajutor in legatura cu intrebarilepentru locatia de nunta vei gasi aici.

CITESTE SI:Ce faci daca locatia pentru nunta este anulata?

Despre autor

A Anca

1 Comentariu

Leave a Comment