Intreaba mirii, joc comic!

Jucati „Intreaba mirii” la nunta voastra! Nunta trebuie sa fie un eveniment vesel care sa va distreze pe cinste! In goana pentru cununia civila ideala, pentru ceremonia religioasa perfecta si o petrecere de nunta de vis – toate miresele vor cauta sa puna la punct ziua nuntii in cele mai mici detalii, uitand de scopul nuntii: amintirile frumoase!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

intreaba mirii, momente amuzante

Te-ai gandit insa ca, pe langa momentelele artistice, baruri cu dulciuri, fructe sau cocktailuri, marturii inedite, sa faci un lucru indraznet, mai exact un joc numit „Intreaba mirii”? Nu te va costa absolut nimic sa introduci acest joc la nunta, dar iti va distra garantat invitatii, implicandu-i in joc, iar tu impreuna cu partenerul tau veti rade copios! Nu garantam in totalitate faptul ca nu va veti si enerva macar putin! insa doar cat sa condimentati situatia!

Intreaba mirii, joc comic!

Intreaba mirii este un joc inspirat din show-ul de televiziune britanic „Intreaba-ti partenerul”, difuzat in anii 1970. Concurentii, cupluri bine sudate, erau provocati sa raspunda la fel de fel de intrebari despre parteneri. Jocul incepea prin adresa intrebarilor foarte usoare unui partener despre celalalt precum: „Care este culoarea ei preferata?”, „Care este numele primului animal de companie?”,etc., iar pe masura ce cuplurile avansau in competitie, erau nevoite sa raspunda la intrebari din ce in ce mai complicate, ciudate si amuzante despre partenerul de viata.

De atunci, acest joc a fost preluat la diferite petreceri, insa cel mai bine a prins la nunti, datorita momentului ideal pentru a etala cunostintele (ample) despre partener.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Astfel, jocul a capatat si numele „Intreaba mirii”, avand urmatorele reguli: Pentru fiecare intrebare „ratata” despre partener, cel care greseste raspunsul trebuie sa accepte o provocare sau o pedeapsa. Invitatii sunt cei care adreseaza intrebarile, iar mirii raspund. Pentru fiecare raspuns corect, se primeste indeplinirea unei dorinte a celui care a oferit raspunsul.

Intrebarile pentru „Intreaba mirii” pot fi pregatite si anterior evenimentului, iar, cu ajutorul cavalerilor si domnisoarelor de onoare, sa fie adresate in cadrul petrecerii. In felul acesta puteti evita o serie de intrebari prea jenante sau greoaie, sau care chiar ar putea deranja partenerul. Insa, daca lasati in voia totala a invitatilor intrebarile, este posibil ca unele din aceasta sa fie nu tocmai potrivite.

Iata si o lista informativa de idei pentru jocul „Intreaba mirii”!

Care este magazinul ei/lui preferat?
Care este teama lui/ei cea mai mare?
Care este locul ei/lui preferat?
Cand a avut primul lor sarut?
Cine conduce relatia?
Cine consideri ca este cel mai atractiv din relatie?
Care a fost primul fel de mancare gatit impreuna?
Daca partenerul ar fi un animal, care crezi ca ar fi acela?

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Tot ce mai aveti nevoie este o tabla si un marker, pe care sa scrieti raspunsul vostru in timpul in care partenerul spune raspunsul!

Daca esti interesata de tematici, decoruri si activitati de nunta, te invit sa citesti mai multe pe StudioBlitz, ghidul tau de nunta!

Despre autor

Pricop Alexandra

Leave a Comment