Interventiile chirurgicale ca pregatiri pentru nunta

Ultimile studii arata o crestere procentuala a persoanelor care iau in calcul interventiile chirurgicale ca parte a pregatirilor de nunta, iar miresele trebuie sa stie care sunt implicatiile modificarilor permanente a aspectului lor. Profesorul Marcos Sforza, chirurg estetician expert si director stiintific in chirurgie la MyBreast Cosmetic, face lumina asupra a tot ce inseamna modificari permanente a fizicului, de la modificarile stilului de viata la potentialele riscuri si complicatii.

Interventiile chirurgicale ca pregatiri pentru nunta

Chiar daca o interventie chirurgicala nu se poate inversa, asta nu inseamna ca procedura va dura pentru totdeauna. Unele modificari chirurgicale presupun schimbarea stilului de viata daca vrei ca rezultatele obtinute sa dureze in timp.

Interventiile chirurgicale ca pregatiri pentru nunta

operatiile estetice la Hollywood Sursa: okmagazine

Daca faci o interventie chirurgicala ce are ca rezultat o silueta mai supla trebuie sa ai grija sa iti pastrezi mereu greutatea, sau vor fi depuneri de grasime in alte locuri decat in cele ce s-a intervenit deja.

Interventiile chirurgicale ca pregatiri pentru nunta

chirurgie corporala pentru silueta supla

De asemenea, unele procedure vor trebui repetate si in viitor, cea ce inseamna ca vor necesita investitii financiare pe termen lung. Implanturile mamare,

Interventiile chirurgicale ca pregatiri pentru nunta

implant mamar ca pregatire pentru nunta Sursa: clinicazetta

de exemplu, se inlocuiesc la 10-20 de ani, liftingurile faciale

Interventiile chirurgicale ca pregatiri pentru nunta

lifting facial total ca pregatire pentru nunta Sursa: swiss-estetix

necesita revizii la fiecare 10 sau 15 ani, iar operatiile chirurgicale pe pleopele superioare

Interventiile chirurgicale ca pregatiri pentru nunta

operatie estetica pe pleoapa superioara ca pregatire pentru nunta Sursa: natashafavoretto

trebuiesc repetate odata la 5-7 ani.

Interventiile chirurgicale ca pregatiri pentru nunta

ghidul tau de interventii chirurgocale estetice Sursa: harpersbazaar

Pentru a evita cheltuielile trebuie sa vezi cat costa operatia pe care vrei sa o faci si cat iti poti permite sa pui lunar deoparte pentru a vedea daca poti financiar sa faci o operatie estetica inaintea nuntii si in viitor, daca procedura va trebui repetata la cativa ani. Afla si tot ce trebuie sa stii despre stresul dinaintea nuntii.

Interventiile chirurgicale ca pregatiri pentru nunta

informeaza-te asupra costurilor totale a operatiei Sursa: hubspot

Adu-ti aminte ca in timp ce chirurgia estetica poate imbunatati aspectul tau fizic, aceasta nu poate imbunatati felul in care te simti. Daca recunosti ca uneori ti se pare mai usor sa te ocupi de fizicul tau decat sa te confrunti cu problemele tale emotionale, vei intelege ca nici o procedura chirurgicala nu va face sa iti dispara emotiile de la nunta. Profesorul Marcos Sforza sfatuieste pe toata lumea sa apeleze mai intai la medical de familie pentru a gasi sprijin emotional profesional si apoi la un chirurg estetician. El afirma ca un chirurg estetician responsabil cere chiar un aviz de la psiholog ca o evaluare suplimentara care sa ateste ca ai inteles implicatiile interventiei chirurgicale si ca vei fi capabila sa faci fata unor rezultate neasteptate.

Daca cu toate astea decizi ca intervetia chirurgicala pe care o doresti este potrivita pentru tine, fa-o cu un an inaintea zilei nuntii tale pentru a putea fi finalizata la timp. Vei mai avea nevoie de aproximativ 3-6 luni pentru a te informa si a vorbi cu mai multi chirurgic in urma luarii deciziei finale. Este nevoie de ata timp pentru ca cei mai multi chirurgic esteticieni buni sunt foarte ocupati. Dupa aceste interval de timp, ar trebui sa iti face rezervarea pentru procedura cu aproximativ 7 luni inaintea nuntii. Astfel vei avea suficient timp pentru recuperare, in special dupa interventiile complexe care necesita sedare sau anestezie. Citeste si despre 10 semne ca te va cere in casatorie.

Orice chirurg estetician trebuie sa ofere viitorului pacient timp suficient pentru gandire si sa ii dea informatiile adecvate cu privire la toate riscurile si complicatiile ce pot apare. Perioada minima de gandire oferita inaintea unei interventii este de doaua saptamani. Un chirurg estetician este corect si realist atunci cand vine vorba de gestionarea asteptarilor tale, deci nu te lasa ademenita de cei care ofera rezultate sigure si rapide sau reduceri mari. O mireasa care decide sa apeleze la o operatie estetica, nu trebuia sa trateze operatia ca pe o tendinta, ci sa se informeze foarte bine si sa decida cu precautie.

 

 

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment