Inspiratie pentru nunta ta

Organizarea unui eveniment atat de frumos, precum nunta, vine la pachet cu stres si costuri  mari,  daca va organizati di n timp, impartiti sarcinile si comunicati stresul dar si costurile pot fi diminuate semnificativ. Organizarea unei nuntioi trebuie sa fie despre emotie pozitiva, nu despre stres, iar amintirile care iti raman din perioada organizarii trebuie sa fie frumoase. Cu putina organizare si ajutor planificarea nuntii tale poate deveni chiar distractiva, iata , mai jos cateva surse de inspiratie pentru nunta ta.  Planificare si buna organizare, aceasta este cheia succsului, iata cateva aplicatii gratuie ca re sa te inspire si sa te ajute pentru a avea nunta perfecta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Inspiratie pentru nunta ta

Inspiratie pentru nunta ta

Inspiratie pentru nunta ta

Toate sursele de inspiratie pentru nunta ta, la un loc – issuu

Aplicatia perfecta din mediul online unde poti sa rasfoiesti reviste  on line… Poti gasi ultimele editii sau chiar arhive ale unor reviste cu tematica nuntilor, aici ii gasesti si pe cei de le The Knot – o revista bine documentata, asociata site-ului de organizare a nuntilor. Publicatia apare de 4 ori pe an si ofera informatii utile, dar si fotografii superbe de la nunti.

Exista si publicatii nationale care sunt prezente pe aceasts platforma: Ghidul Miresei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

2. Inspiratie pentru nunta ta-pinterest

Inspiratie pentru nunta ta

Inspiratie pentru nunta ta

Nu puteam sa omitem  Pinterest din aceasta lista,  acest site probabil este prima optiune atunci cand vine vorba despre idei creative, bricolaj si planificarea nuntii. Stim cu totii cat de frumoase sunt fotografiile de pe Pinterest si cum a influentat acesta in ultimii ani nuntile. Idei pentru invitatii, aranjamente florale, buchetul miresei, modele de rochii sau costume, idei pentru decorul salii, poti gasi orice pe PINTEREST. tRERBUIE DOAR  sa iti faci un cont si sa incepei sa „pin-uiesti” tot ce iti place. Un sfat ar fi sa iti faci multe board-uri  ca sa ai toata informatia structurata din timp

2. Inspiratie pentru nunta ta: canva

Aici iti poti concepe singur invitatiile si papetaria pentru nunta ta. Ai nevoie de invitatii pentru nunta si nu vrei sa iti depasesti bugetul? Aceasta este sursa ideala pentru tine. Fara sa ai cunoștințe complexe de design grafic, aici poti realiza o multime de lucruri frumoase, vei gasi o sectiune intreaga dedicata invitatiilor pentru nunta. Poti jongla cu textul si culorile astfel incat sa se potriveasca nuntii tale. Design-urile propuse de canva sunt foarte frumoase.

4.Inspiratie pentru nunta ta: site-uri de pe google

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Decor Pinterest.Inspiratie pentru nunta ta

Decor Pinterest.Inspiratie pentru nunta ta

O mireasa are zeci de intrebari fara raspuns atunci cand isi organizeaza nunta. Ce rochie ma avantajeaza, ce tip de voal sa port, de unde cumpar verIghete, de ce acte am nevoie pentru cununia civila, unde gasesc fotograful perfect? Blogurile dedicate nuntilor, ghiduri perfecte pentru viitorii miri, le gasesti la o sipla cautrare pe google, noi am scris despre asta  si am realizat un top aici

5.Ghidul tau de nunta by StudioBlitz, este aici pentru tine din 2013 si tot de atunci iti raspunde la toate intrebarile legate de organizarea nuntii. Un blog despre nunti recomandat si atent coordonat de Sorin Latia, directorul StudioBlitz, videograf pasionat de fotografie si film. Cine ar putea da mai bine sfaturi legate de nunti decat un om care a participat la atat de multe. Pe blogul nostru vei gasi intotdeauna cele mai bune recomandari in ce priveste serviciile foto video, dar si interviuri cu fotografi si informatii despre ultimele trendri in fotografia de nunta.

Inspiratie pentru nunta ta

Inspiratie pentru nunta ta

Despre autor

C. Alina

Leave a Comment