Insarcinata la cununia civila?

Cand te casatoresti, trebuie sa faci asta din motivele corecte. Chiar daca urmeaza sa aveti un copil, nu este obligatoriu sa deveniti sot si sotie. Decat daca asta va doriti. Dar daca nu simtiti ca este momentul sa faceti pasul cel mare, sa stiti ca lumea nu se sfarseste. Exlicati-le celor dragi, care, probabil, vor considera ca cel mic trebuie sa aiba parintii casatoriti cand vine pe lume, ca nu simtiti ca este momentul sa va castaoriti imediat. Daca voi stiti ca nu sunteti pregatiti, nu faceti cununia. Esti insarcinata la cununia civila? Iata ce se poate spune despre acest subiect.

Esti insarcinata la cununia civila?

Poate ati stabilit sa faceti cununia civila si cununia religiaoasa. Si ati facut planuri in acest sens cu mult timp inainte. Si, in timp, ati avut parte de o surpirza neasteptata. Poate urmeaza sa aveti un copil mai repede decat v-ati fi asteptat. Sau, poate, voiati sa mai asteptati, sa nu faceti cununia civila sau pe cea religiaosa chiar atat de repede. Dar, faptul ca urmeaza sa deveniti parinti, v-a schimbat putin planurile. Indiferent de situatie, ce vei face daca vei fi insarcinata la cununia civila?

In primul rand, fii fericita! Vei avea un copil in curand! Veti deveni parinti, vei fi mamica! Si nu ai cum sa nu te bucuri! Deci nu te stresa prea mult. Este sarcina la inceput? Atunci este poisibil sa nu se vada. Deci nu iti face griji. Vei putea purta orice haina iti doresti. Dar, daca sarcina este mai avansata, atunci, pe langa bucurie, poti simti si alte lucruri.

Este posibil sa fii frustrata deoarece nu poti imbraca hainele pe care iti doresti sa le porti in ziua cea mare. Sau poate ai acumulat unele kilograme si nu iti place cum arati in poze. Poate te gandesti cu groaza la faptul ca pozele, amintirile pe care le vei pastra intreaga viata, te vor arata asa cum nu iti place. Si sa nu mai vorbim despre pantofi! Iti doresti sa porti unii inalti, insa avand in vedere situatia, poate vei fi nevoita sa renunti la aceasta dorinta.

insarcinata la cununia civila

thecreativesloft

Da, poate nu iti va fi usor. Dar nu trebuie sa te concentrezi asupra partilor negative. Sunt atat de multe alte laturi pozitive, incat nu ai cum sa le ignori. In primul rand, te vei casatori cu barbatul pe care il iubesti. In al doilea rand, va fi o experienta atat de frumoasa, incat nici nu te vei mai gandi in acele clipe la modul in care arati sau la alte aspecte care ti-au dat batai de cap. Apoi, nu uita ca acele schimbari prin care treci se datoreaza faptului ca vei fi mamica. Deci, din nou, este vorba despre un lcuru cat se poate de frumos!

Si nu iti face griji pentru cei care ar putea avea ceva de spus in privinta faptului ca esti insarcinata inainte de casatorie! De obicei oamenii nu mai pun accent pe aceste lucruri. Vremurile s-au schimbat, la fel si mentalitatea oamenilor. Deci, nu iti face griji.

Si acum, la final, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment