Ingrijirea tenului inainte de nunta. Rutina de infrumusetare pentru mirese. (1)

Ai pe deget inelul, acel inel ce vine cu  promisiune de dragoste vesnica s cu o iminenta nunta. Urmeaza pregatirile pentru marea zi,intalniri cu furnizorii, planuri liste, zile nesfarsite de shoping, dar alegerea rochiei perfecte si a celui mai bun macke up din orasul tau nu este tot ce are de facut o mireasa pentru ziua cea mare. Este vorba de o intreaga rutina de ingrijire inainte de nuntă. Nunta poate fi scuza perfecta pentru  a-i oferi cele mai bune tratamente parului, pielii, unghiilor, sprancenelor si in general sanatatii tale. Trebuie sa stralucesti in drumul spre altar. Sanatatea parului sau a pielii tale este cu siguranta mai importanta decat asezarea verilor primari la mese, nu? Daca si raspunsul tau este tot da la aceasta intrebare, atunci iti recomand o serie e articole privind rutina deingrijire a parului, pielii, unghiilor, dintilor si sprancenelor inainte de nunta. Voi incepe seria cu ingrijirea tenului inainte de nunta. Iata ce pasi ar trebui sa urmezi pentru ingrijirea tenului inainte de nunta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Începerea (sau reînnoirea) unui regim de înfrumusețare pentru nunta este o modalitate excelentă de a exersa anumite tehnici de îngrijire de sine, care sa devina oconstanta pe durata casatoriei tale.  Și, desigur, fiecare pas vă va ajuta să vă perfecționați aspectul din ziua nunții, de la netezirea pielii până la întărirea părului. Pentru că cine nu vrea să arate cât mai bine în ziua cea mare? Fotografiile de nuntă durează pentru totdeauna, trebuie sa investesti nu doar intr-un fotograf bun ci si in imaginea ta.

Ingrijirea tenului inainte de nunta

Sursa: Oscar De La Renta Ingrijirea tenului inainte de nunta

Ingrijirea tenului inainte de nunta. Rutina de infrumusetare pentru mirese

„Într-o anumită măsură, toată lumea dorește să arate ca un supermodel zilnic, dar este posibil să nu avem forța de a actiona pentru a obtine asta”, spune medicul dermatolog din New York, Dendy Engelman, cel care a ajutat-o ​​pe Sofia Vergara să se pregătească pentru ziua nunții. „Data nuntii vă oferă un termen limită și vă obligă să treceti la actiune” TImpulse scurge si este cazul sa  să începi să iti faci un plan de infrumusetare pentru ziua cea mare. Iata mai jos cativa pasi pe care ai putea sa i urmezi pentru ingrijirea tenului inainte de nunta., Evident in functie de tipul de ten pe care il ai este posibilsa nu fie necesari toti, dar cu siguranta mastile, detoxifierea si eliminarea stresului vor face minuni pentru orice tip de ten.

Elimina stresul

Din vârful capului până la vârfurile degetelor de la picioare, nu există nicio limita in ce privesteinfrumusetarea, stresul actioneazxa asupra pielii si trebuie eliminat. . În privinta tenului, spune medicul dermatolog din New York, Dendy Engelman, „Multe afecțiuni inflamatorii, inclusiv eczeme, psoriazis și pilaris,  keratoză, pot fi cel puțin parțial cauzate de stres. Pe măsură ce stresul slăbește sistemul imunitar, inflamația cronică se agravează.” Anxietatea excesivă îți poate perturba somnul, ceea ce, la rândul său, poate duce la un ten cenușiu, calar nepotrivit pentru o mireasa. Soluția? Faceți tot ce puteți pentru a vă relaxa, indiferent dacă asta înseamnă să faceti cursuri de yoga, plimbari lungi prin natura sau intalniri cu prietenii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Când ar trebui sa incepi sa gestionezi stresul: cu 1 an inainte e nunta

Programeaza o intalnire la dermatolog

Pielea impecabilă ar trebui să fie probabil una  dintre prioritățile principale pentru ziua nunții tale. Și există două motive cheie pentru a face o programare la dermatolog. O persoana avizata poate evalua starea actuală a tenului tău mai bine decât tine și oglinda ta de încredere, in plus  dermatologul te  poate ajuta să elaborezi o strategie pentru atingerea obiectivelor tale de vis-a-vis de piele, fie că este vorba de atenuarea  ridurilor de pe frunte, fie ca este vorba de acnee. „Unele tratamente necesită timp – până la câteva luni – și cu siguranță doriți un plan de actiune”, spune Engelman.

Când: cu 1 an inainte

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Ingrijirea tenului inainte de nunta

Lasting Looks Ingrijirea tenului inainte de nunta

Epilare faciala cu laser

Nu există nicio scuză mai bună decât nunta ta (și luna de miere!), pentru o  epilarea cu laser. Firele de par de pe fata sunt cosmarul oricarei femei, indiferent daca vorbim despre zona barbiei, despre cea din jurul gurii sau despre zona narilor. Inestetice si deranjante, acestea sunt cu atat mai vizibile in cazul femeilor cu tenul deschis. Desi epilarea faciala definitiva poate parea, la o analiza superficiala, mai costisitoare decat metodele traditionale, adevarul este ca, pe termen lung, este chiar mai accesibila decat acestea. In plus, este o solutie permanenta pentru o problema cu care femeile se confrunta de sute de ani.

„Epilarea cu laser foloseste lumina intens pulsata pentru a distruge foliculul pilos.Pentru ca este o metoda definitiva, pe parcursul tratamentului, intre proceduri, nu este recomandata epilarea parului prin smulgere, indiferent de metoda. De asemenea, expunerea ulterioara la soare poate fi periculoasa si poate afecta rezultatele. Frecventa tratamentului variaza intre 6 si 12 saptamani, in functie de zona si de fototipul persoanei care utilizeaza aceasta metoda de indepartare a parului. Deoarece expunerea la soare in timpul verii, chiar si cu protectie, este mai dificil de evitat si poate duce la efecte adverse, este recomandat ca acest tratament sa fie inceput toamna.” declara specialistii de la NomasVello, care recomanda deasemenea si alte tehnici de epilare definitiva precum IPL sau SPL.

Când:  6 luni inainte de nunta

Ingrijirea tenului inainte de nunta. Tratament cu retinol

Deși în fiecare zi pare să aducă un nou ingredient „miracol” de îngrijire a pielii, niciunul nu pare sa concureze retinolul. Retinolul este un derivat al vitaminei A,  esential pentru mentinerea sanatatii pielii,  si a aspectului tanar pana la varste cat mai inaintate. Acesta  accelereaza procesul regenerarii celulare si stimuleaza productia de colagen. Este recomandat  in  ameliorarea aspectului liniilor fine si prevenirea imbatranirii  pielii , acest derivat al vitaminei A ajutand  si la tratarea altor probleme cutanate, precum hiperpigmentarea. Recomand pacienților să înceapă cu un retinol fără prescripție medicală pentru cu cel puțin patru până la opt săptămâni înainte de un tratament cu retinol facut la salon sau sub prescriptie de reteta „, spune Engelman. „Pielea  va tolera mai bine”.

„Indiferent daca folositi un produs cu retinoizi recomandat de medicul dermatolog sau o crema obisnuita cu retinol, este important sa aplicati formula o singura data pe zi, seara, la 10 minute dupa ce ati curatat pielea cu o lotiune blanda purificatoare. Nu utilizati cosmetice care au in compozitie retinoizi sau retinol inainte sa va expuneti la razele soarelui, intrucat sensibilitatea pielii creste semnificativ.” medic dermatolog, conform sfatulmedicului.ro

Când sa incepi un tratament cu retinol:  cu 9 luni nainte

Vizitati un medic estetician

Rinoplastia, marirea buzelor, pometilor, corectia cearcanelor sau bichectomia sunt doar  cateva dintre procedurile care iti pot creea o fata simetrica, sculptata si armonioasa. Daca nu ai alte probleme cu tenul, dar te deranjeaza cearcnele sau marimea nasului, poti apela cu incredere la un estetician.Atentie insa, chiar si tratamentele injectabile necesita sa fie facute cu minim 6 saptamani inainte, fiindca exista cazuri in care dupa injectare apar tumefactii, vineteala si nu ti-ai dori asta pentru ziua nuntii tale. Nu trebuie sa iti asunmi niciun risc, asa ca atunci cand vine vorba de o programare la estetician, fa-o cu cel putin 6 luni inainte de nunta.

Exfoliere si ser pentru luminozitate

Ingrijirea tenului inainte de nunta

PaulaChoices.ro Ingrijirea tenului inainte de nunta

Pe măsură ce celulele moarte se acumulează pe piele ii ofera un aspect tern, ne spune dermatologul NYC Dr. Joshua Zeichner. Soluția: o exfoliere obișnuită urmata de un ser pentru luminozitate pentru a straluci in ziua nunții voastre. „Exfolierea regulată îndepărtează celulele moarte pentru a îmbunătăți strălucirea și poate îmbunătăți absorbția produselor care luminează pielea”, explică el. „Recomand să exfoliați o dată pe săptămână inițial și să avansați de două ori pe săptămână după o lună sau cam așa ceva dacă puteți să o tolerați.  Aplicati cu generozitate vitamina C. Cand vine vorba de produse pentru ingrjirea tenului nu este cazul sa va uitati la bani. PaulasChoices vine cu o gama de produse grozave in acest sens.

Când: 5 luni

Ingrijirea tenului inainte de nunta. Renunta la alcool si bauturi acidulate

Ingrijirea tenului inainte de nunta

allgreen.com Ingrijirea tenului inainte de nunta

Sucul verde este excelent pentru piele, deoarece oxigenează și conține minerale vitale care ajută la stimularea sistemului limfatic”, spune Vargas. „O data pe zi este minunat”. Inlocuiti zaharul, acidul si alcoolul din alimentatia dumneavoastra.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Sucurile de legume sunt profund detoxifiante şi regeneratoare şi îmbunătăţesc metabolismul. Ele conţin toţi aminoacizii, mineralele, sărurile, enzimele şi vitaminele necesare, cu condiţia să fie proaspete, crude, fără conservanţi şi să fie extrase în mod corect din legume (varianta cea mai bună este storcătorul centrifugal conceput special pentru extragerea acestor sucuri, dar se poate folosi şi un storcător obişnuit”, explică dr. Cătălin Luca pentru Adevarul.

Când: 3 luni

Cam acestea sunt pasii de umat pentru ingrijirea tenului inainte de nunta. Introdu in rutina ta, mersul la dermatolog, folosirea unor produse de calitate si cu siguranta nu vei avea nevoie de fotoshop in fotografiile de la nunta. Pentru cele mai bune recomandari in ceea ce priveste serviciile foto-video pentru nunta ta, urmareste pagina StudioBlitz.

Citeste si despre Ingrijirea corpului inainte de nunta.

Despre autor

C. Alina

Adauga un comentariu

Leave a Comment