Ingrijirea sprancenelor inainte de nunta. Rutina de infrumusetare pentru mirese. (5)

Vine un moment, in timpul pregatirilor pentru nunta, in care trebuie sa iti alegi un macke-up artist, acea persoana , careia ii vei incredinta imaginea ta in dimineata dinaintea nuntii, de talentul si de energia acelei persoane depinzi in ziua cea mare, fiindca un machiaj nereusit iti poate narui intreaga zi, in schimb, un machiaj perfect, te va face sa te simti bine in pielea ta si sa te comporti ca o diva. Dar titlul este despre sprancene, de ce vorbim de machiaj? Fiindca intr-adevar, de frumusetea si naturaletea sprancenelor tale poate depinde intreg machiajul, binenteles, sprancenele pot fi machiate, dar de ce sa machiezi ceva ce este deja frumos? Cat de importanta este ingrijirea sprancenelor inainte de nunta? Eu am aflat de la un specialist si o sa va impartasesc si voua.

Ingrijirea sprancenelor inainte de nunta

DallesGo. Ingrijirea sprancenelor inainte de nunta

Ingrijirea sprancenelor inainte de nunta. Pune penseta jos!

Norocul m-a indreptat cu 3 luni inainte de nunta catre Nick Barna, nu o sa ii spun make-up artist fiindca, acum make-up artist sunt toti, se pare, Nick este specialist in arta machiajului si preda cursuri de machiaj la DallesGo. Nick, nu practica machiajul de proba, fiindca un artist adevarat nu face o opera de doua ori, in schimb, vrea sa te cunoasca cu suficient timp inainte de nunta, vreau sa-ti vad sprancenele iti va spunerimediat dupa ce veti stabili o data. Din pasiunea pentru frumos si armonie, dar si fiindca este un perfectionist desavarsit, Nick nu doar machiaza ci a invatat sa penseze, creind o armonie de durata, nu doar un machiaj pentru o seara.  Pune penseta jos!  este asadar sfatul lui si lasa un profesionist sa se ocupe de sprancenele tale, cu cateva luni inainte de nunta. Cand vei ajunge in fata unui make-up artist, cu sprancene superb definite, adaptate trasaturilor tale, treaba va fi pe jumatate mai usoara.?

Alte sfaturi de la Nick, privind sprancenele?

Ingrijirea sprancenelor inainte de nunta

Maddluv. Ingrijirea sprancenelor inainte de nunta

  • Renuntati la obiceiul de a va epila sprancenele. Nu faceti decat sa slabiti muschii atunci cand trageti benzie depilatoare.
  • Folositi pentru machiajul sprancenelor doar produse de calitate si nu abuzati de acest machiaj, folosit zilnic incetineste, sau chiar stopeaza cresterea firelor de par in locul in care este aplicat.
  • Nu va lasati sprancenele pe mana oricui, un profesionist va va pensa la lupa, va va analiza radacinile sprancenelor la lupa inainte sa dea un verdict,
  • Cea mai buna pozitie de pensat este cea verticala, doar asa, cel/cea care va penseaza va avea o imagine corecta asupra trasaturilor voastre
  • Daca, verdictul specialistului este totusi unul negativ…adica nu mai exista radacini in locurile in care va doriti sprancene atunci nu ezitati sa apelati la microblanding,
  • nu te uita la bani atunci cand decizi sa faci microblanding, cerceteaza piata si alege ce este mai bun pentru tine,
  • cu siguranta nu iti doresti doua linii desenate deasupra ochilor,eventual identice cu ale celorlalte cliente ale salonului, cel mai bine, inainte de a decide forma finala, apeleaza la un make-up profesionist pentru ati desena sprancenele si alege formna care te avantajeaza, apoi mergi cu poza si fii foarte sigura ce ceri.

Ingrijirea sprancenelor inainte de nunta. Microblanding

Ingrijirea sprancenelor inainte de nunta

Cristiana Cristescu Site. Ingrijirea sprancenelor inainte de nunta

Daca sprancenele tale nu mai au nicio sansa, nu are rost sa astepti la infinit sa iti creasca, pe masura ce inaintezi in varsta sansele de a-ti rasari niste sprancene frumoase deasupra ochilor se reduc, iar conform specialistilor, uleiul de ricin pentru cresterea sprancenelor este doar un mit. Din fericire, eista solutii si pentru cele mai putin norocoase. Nu vorbim acum de acele tatuaje inestetice rasarite deasupra ochilor de prin saloane obscure ci de microblanding o metoda revolutionara de reconstructie a sprancenelor. Este nevoie de minim 2 sedinte,

  • Prima sedinta constand in stabilirea formei si pigmentarea sprancenelor , dureaza aproximativa 2 ore.
  • La cea de-a  doua sedinta se face retusul, si presupune  refacerea formei stabilite la prima sedinta,  repigmentarea firelor trasate anterior pentru ca acestea sa reziste pe termen  lung – Durata celei de a doua sedinta este de  aproximativa 1 ora.
  • Rezultatul final se vede la maxim 3 saptamani dupa a doua sedinta. Vei primii indicatii pretioase privind ingrijirea acestora.

Este recomandat sa apelezi la microblanding cu minim 2 luni inainte de nunta.

Acum ca ai aflat ce trebuie sa faci pentru a avea sprancene perfecte in ziua nuntii si nu numai, nu ramane decat sa te bucuri de o sedinta foto de exceptie. Pentru inspiratie privind serviciile foto-video pentru nunta ta,viziteaza pagina StudioBlitz.

Ingrijirea sprancenelor inainte de nunta

DallesGo. Ingrijirea sprancenelor inainte de nunta

Despre autor

C. Alina

1 Comentariu

Leave a Comment