Informatii despre jarteaua miresei

Jarteaua este un accesoriu important care nu ar trebui sa le lipseasca mireselor. In spatele oricarui obicei si oricarui accesoriu de nunta se ascunde o poveste, asa ca jarteaua nu se abate de la regula. In jurul ei s-a creat o poveste interesanta si nici nu mai trebuie mentionat faptul ca este foarte sexy si tare mult ne place. Desigur, poate unii nu o vad cu ochi buni, considerand-o vulgara, insa exista o mare diferenta intre a fi vulgar si a fi… sexy. Sa citim mai jos cateva informatii despre jarteaua miresei si sa vedem si imagini cu unele modele.

teilor.ro

Informatii despre jarteaua miresei

Joana Bridal Boutique

Informatii despre jarteaua miresei si modele

Superstitiie tesute in jurul nuntii si obiceiurile au luat nastere cu sute de ani in urma sau chiar mai mult. Inainte se credea ca vei avea noroc daca detii o bucata din rochia miresei si astfel invitatii chiar ajungeau sa atace mireasa pentru a-i smulge efectiv bucati din rochie. Acest lucru a condus la decizia mireselor de a purta ceva ce poate fi indepartat cu usurinta si oferit: jarteaua. De asemenea, jarteaua avea rolul de a arata ca a fost consumata casatoria, era un simbol in acest sens. In ambele cazuri, jarteaua era scoasa si oferita unei alte persoane care a participat la nunta.

Informatii despre jarteaua miresei

Milliei Caro Boutique

Astazi, mirelui ii revine sarcina de a indeparta jarteaua de pe piciorul miresei, in prezenta invitatilor. Dupa aceea, este aruncata catre un grup de burlaci. De regula, mireasa va arunca prima buchetul, dupa care mirele va arunca jarteaua. Se considera ca cine o va prinde, urmeaza sa se casatoreasca.

Informatii despre jarteaua miresei

Philly In Love

Alte informatii despre jarteaua miresei? O alta functie a acesteia este sa sustina dresul de pe piciorul miresei. Nu exista o regula care sa spuna ca trebuie purtata pe un anumit picior, deci poate fi ori dreptul, ori stangul. Unele mirese prefera sa poarte doua jartele: una pentru a fi aruncata, iar alta care urmeaza sa fie pastrata. Daca vei proceda la fel, trebuie ca tu si mirele sa fiti atenti pentru a nu le incurca si pentru a nu o arunca pe cea pe care, de fapt, va doriti sa o pastrati.

teilor.ro

Informatii despre jarteaua miresei

Ali Express

De asemenea, trebuie sa fii atenta sa nu porti jarteaua nici prea sus, nici prea jos. De regula ea este pusa deasupra genunchiului. Daca va fi prea sus, atunci risti sa pari indecenta, iar daca va fi prea jos, ar putea pica in orice moment.

Informatii despre jarteaua miresei

Rustic Wedding Guide

Exista numeroase modele de jartele. Cu dantela sau fara, simple sau mai deosebite, albe sau in alte culori. Totul depinde de preferintele si de personalitatea miresei. Poti alege ceva traditional, alb si simplu, ori poti alege ceva sexy, care va arata in poze… sexy, normal.

Informatii despre jarteaua miresei

Rachel Moon’s Alterations

De asemenea, pentru momentul in care jarteaua va fi aruncata, puteti alege o melodie speciala. De regula, mirele va scoate jarteaua miresei in timpul petrecerii de nunta, fie folosindu-se de maini, fie de dinti. In functie de atmosfera pe care va doriti sa o creati, exista mai multe melodii ce se pot auzi pe fundal: Sir Mix A Lot – Baby Got Back, Marvin Gaye – Let’s Get It On, Destiny’s Child – Bootylicious, The Mission Impossible Theme Song, Blondie – One Way Or Another.

Dupa ce am aflat cateva informatii despre jarteaua miresei si am vazut cateva modele, ne-am convins ca este un accesoriu sexy, o traditie interesanta. Acum, sa vedem ce poate face un videograf de nunta profesionist si cum v-ar putea ajuta sa obtineti cele mai artistice imagini la nunta.

teilor.ro

cameraman nunta craiova

cameraman nunta craiova

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment