Influenta rochiei de mireasa a lui Kate Middleton asupra rochiilor

Nunta Printului William si a lui Kate Middleton a avut loc pe data de 29 aprilie 2011, fiind cea mai asteptata casatorie a anului. Kate Middleton a purtat o rochie de mireasa marca Alexander McQueen. A fost rochia perfecta pentru o nunta regala. Desi au trecut cinci ani de la eveniment, inca se simte influenta rochiei de mireasa a lui Kate Middleton asupra rochiilor si mireselor din intraga lume. In acest articol vom vedea cum a devenit rochia lui Kate Middleton o sursa de inspiratie pentru mai multe femei.

teilor.ro

Despre influenta rochiei de mireasa a lui Kate Middleton asupra rochiilor si mireselor

Sarah Burton a fost designerul rochiei care a pus in valoare silueta lui Kate Middleton si se vede ca a dat ce a avut mai bun pentru a crea o rochie ce a dat startul unui trend. Desi au trecut cinci ani de la nunta regala, unele elemente precum folosirea dantelei, manecile lungi, corsajul, voalul lung si trena bogata sunt inca la moda. Multe celebritati precum Allison Williams, Geri Halliwell si Nicky Hilton au purtat in ziua cea mare tinute inspirate de rochia de mireasa in discutie.

Dantela a fost un material folosit pentru crearea tinutei lui Kate Middleton. Aceasta a fost inclusa intr-o maniera delicata, ceea ce a facut ca rochia sa fie atat moderna, cat si regala. Astfel, dantela a revenit printre preferintele femeilor in ceea ce priveste materialul din care este realizata rochia de mireasa.

Influenta rochiei de mireasa a lui Kate Middleton asupra rochiilor si mireselor

CHRIS JACKSON/GETTY IMAGES

Ce mai putem spune despre influenta rochiei de mireasa a lui Kate Middleton asupra rochiilor si mireselor? Manecile lungi au inceput sa fie din nou la moda. Rochiile fara maneci sau fara bretele au inceput sa piarda teren. Unul dintre motivele pentru care se intampla acest lucru este acela ca pentru rochiile cu maneci exista mai multe optiuni in ceea ce priveste design-ul si broderia.

teilor.ro

Voalurile lungi incepusera oarecum sa nu se mai gaseasca pe lista preferintelor mireselor, insa, dupa nunta regala, lucrurile s-au schimbat. In ziua cea mare, Kate Middleton a purtat un voal din dantela, cu mai multe straturi.

Trena lunga incepuse, la randul sau, sa piarda teren in fata rochiilor mai scurte, insa in momentul in care a avut loc nunta regala, lucrurile s-au schimbat, iar acum multe viitoare mirese prefera sa poarte o rochie cu trena lunga, precum a fost cea imbracata de Kate Middleton.

Influenta rochiei de mireasa a lui Kate Middleton asupra rochiilor si mireselor

Reuters/Hugo Burnand/Clarence House/Handout/Files

Nuntile regale nu au cum sa nu ramana in istorie. Sunt evenimente importante din mai multe puncte de vedere, asa ca nunta lui Kate Middleton cu Printul William nu avea cum sa faca exceptie de la regula. Dupa ce am citit randurile de mai sus referitoare la influenta rochiei de mireasa a lui Kate Middleton asupra rochiilor si mireselor, va invit sa mai ramaneti putin la capitolul care ne intereseaza cel mai mult in acest moment, nunta, si sa accesati pagina de internet Studioblitz pentru a viziona acolo clipuri realizate de un videograf profesionist, atat la nunta, cat si la botezuri. Sunt momente speciale surprinse de camera de filmat, care cu siguranta vor fi pe placul tuturor.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment