Inelul de logodna al lui Kate Middleton

Despre inelul de logodna al lui Kate Middleton s-a vorbit si probabil se va mai vorbi si de acum inainte. Bijuteria i-a fost oferita de printul William, bineinteles, si are o poveste interesanta in spate. In plus, a fost o sursa de inspiratie pentru o multime de inele de logodna din intreaga lume. Daca iti doresti sa afli anumite lucruri legate de aceasta bijuterie celebra, din randurile de mai jos vei afla de unde provine inelul, care este valoarea estimata a bijuteriei si nu numai. Asadar, sa aflam despre ce este vorba.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Despre inelul de logodna al lui Kate Middleton

Frumoasa bijuterie cu care printul William a carut-o in casatorie pe Kate Middleton i-a apartinut candva mamei lui, printesa Diana. Desi dupa moartea printesei Diana inelul i-a revenit lui Harry, acesta a decis sa i-l ofere fratelui sau cand a aflat ca intentioneaza sa o ceara in casatorie pe Kate Middleton.

Inelul de logodna al lui Kate Middleton

Inelul a fost ales de printesa Diana dintr-un catalog Garrard. Desi isi putea alege orice bijuterie din colectia de bijuterii a reginei, printesa Diana a preferat un inel pe care oricine si-l permitea si-l putea cumpara. Dar chiar si asa, inelul are o anumita legatura cu fmailia regala deoarece designul a fost inspirat de brosa cu safir pe care printul Albert i-a oferit-o reginei Victoria in ziua nuntii. Acum, brosa se afla in colectia de bijuterii a coroanei.

Inelul de logodna al lui Kate Middleton este unul unic avand in vedere istoria lui. In plus, nu sunt multe persoane care cand se logodesc ofera inele cu safire (desi se pare ca in ultima vreme astfel de inele au inceput sa fie din ce in ce mai populare).

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Piatra din centrul bijuteriei este un safir oval, albastru, care este inconjurat de diamante.

La inceputul anilor 1980, cand printesa Diana s-a logodit, inelul primit cu aceasta ocazie a costat 28 000 £. Acum, dupa inflatie, daca inelul ar fi cumparat, ar costa peste 116 000 £. Dar, avand in vedere povestea din spatele inelului, avand in vedere cui a apartinut, valoarea lui este estimata la peste 500 000 £.

Inelul de logodna al lui Kate Middleton

Inelul de logodna al lui Kate Middleton

Se pare ca ducesa a facut mici modificari inelului deoarece ar fi fost cam mare pentru degetul ei si ar fi fost pacat sa se piarda un inel care are o valoare materiala si istorica atat de mare. Cu toate acestea, modificarile sunt reversibile, iar inelul poate oricand sa revina la forma initiala.

Asadar, daca aveai curiozitati legate de inelul de logodna al lui Kate Middleton, acum ai aflat mai multe informatii legate de pretul bijuteriei, de originile inelului, de istoria acestuia si de modul in care a ajuns pe degetul ducesei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Fiecare femeie este unica si diferita, deci inelul de logodna care ii place uneia este posibil sa nu ii placa alteia. Inelele cu safir albastru sunt foarte frumoase si vin in diferite forme si marimi. Deci povestea unei logodne si a unei iubiri poate fi completata si de o astfel de bijuterie.

Inelul lui Kate Middleton este celebru, deci o sursa de inspiratie pentru multe astfel de bijuterii care se ofera cu ocazia logodnei.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment