Inele de logodna cu smarald pentru viitoarele mirese

Inelele pentru logodna colorate au o usoara crestere in ultimul timp, si nu este greu sa iti dai seama de ce. In timp ce traditia joaca inca un rol important in viata noastra, exprimarea individuala este esentiala pentru femeile moderne. Ca urmare, multe mirese opteaza pentru pietre distincte diamantelor clasice pentru a se potrivi cu personalitatea lor. In special smaraldele sunt reperate recent ca achizitie pentru piatra inelului pe degetele femeilor din intreaga lume, inclusiv pe degetele vedetelor de la Hollywood. Deci, daca cauti un inel de logodna frumos si unic, nu trece cu vederea inelele cu smaralde, aceste pietre verzi superbe. De la design chic contemporan pana la stiluri atemporale fantastice, exista o alegere care se potriveste oricarei viitoare mirese.

teilor.ro

Inele de logodna cu smarald pentru viitoarele mirese

 1. Inel Soleste de Tiffany
  Inele de logodna cu smarald pentru viitoarele mirese

  Inel Soleste de Tiffany

Nimeni nu face inelele de logodna frumoase ca Tiffany. Celebrul brand de bijuterii este cunoscut pentru modelele sale frumoase si luxoase, iar inelul Soleste se inscribe in regula. Inelul este realizat din platina, iar in centru are un smarald rotund, inconjurat de diamante stralucitoare. Greutatea in carate pentru smarald este de 0, 45, iar diamantele au o greutate totala de 0, 36. Poti avea inelul gravat de mana de catre expertii de la Tiffany pentru o nota personalizata.

 1. Inel de aur Macy
  Inele de logodna cu smarald pentru viitoarele mirese

  Inel de aur Macy

Vrei un inel pentru a se potrivi unei iubiri de basm? Daca asa este, gandeste-te la inelul din aur de 14K, smarald oval si diamante de la Macy. Inelul are un design classic, magic, si arata bine pe degetele oricarei viitoare mirese. Diamantele incrustate pe inel au o greutate totale de 1/2carate si sporesc luxul si opulenta smaraldului oval din centrul inelului.

 1. Inel de logodna de la Effy
  Inele de logodna cu smarald pentru viitoarele mirese

  Inel de logodna de la Effy

Pentru miresele care adora culorile, Effy le acopera pe toate. Printre bijuteriile fabuloase, Effy ofera o gama larga de inele cu pietre pretioase pentru logodna. Inelele sunt frumoase si de inalta calitate si nu fac gaura prea mare in buget. Mi-a placut mult inelul din aur alb de 18K. Designul uimitor include un smarald cu adevarat exceptional, care masoara 1-3/8 carate. Diamantele din jurul smaraldului care merg in jos pe linia inelului completeaza placut nuanta de verde a smaraldului.

teilor.ro

 1. Inel Tana Chung din aur galben
  Inele de logodna cu smarald pentru viitoarele mirese

  Inel Tana Chung din aur galben

Un inel la fel de unic si de frumos ca si doamna care il va purta. Inelul este facut din aur galben de 18K de Tana Chung in SUA si este o alternative excelenta la inelele de logodna traditionale. Designul inelului este la fel de atragator ca smaraldul Columbian si diamantele incluse.

 1. Inel cu smarald Marquise si diamante de la Bloomingdale
  Inele de logodna cu smarald pentru viitoarele mirese

  Inel cu smarald Marquise si diamante de la Bloomingdale

Un inel de logodna ar trebui sa fie plin de farmec, iar inelul din aur alb pur de 14K, smarald Marquise si diamante de la Bloomingdale este. Inelul este o bijuterie ademenitoare si eleganta pentru miresele moderne. Designul inelului este alcatuit dintr-o banda de aur alb si un smarald Marquise slefuit inconjurata de diamante. Smaraldul cantareste 1,0 carate, iar diamantele au o greutate de 0.35 carate.

 1. Inel Tiffany Sugarloaf cu smarald si diamante
  Inele de logodna cu smarald pentru viitoarele mirese

  Inel Tiffany Sugarloaf cu smarald si diamante

Acest inel este pentru cei ce apreciaza farmecul bijuteriilor de epoca. Inelul este un accesoriu rafinat, iar modelul este vechi de aproape 100 de ani. Designul este alcatuit din aur alb de 18K, smarald Columbian de 2.0 carate si diamante vechi,, slefuite in Europa de 1,97 carate.

 1. Inel Apertresa de la NcTeigue & McClelland
  Inele de logodna cu smarald pentru viitoarele mirese

  Inel Apertresa de la NcTeigue & McClelland

McTeigue & McClelland face bijuterii fine din anul 1996. Brandul a fost creat de catre NcTeigue și Tim McClelland, iar acum este cunoscut pentru imbinarea inovatiei cu tehnicile traditionale. Inelul Atertresa este doar unul dintre nenumaratele creatii de lux ale brandului. Inelul dispune de un smarald oval curat de 1.18 carate, exceptional lucrat. In afara de smaraldul sustinut in patru parti pe banda de platina lustruita doua diamante albe in forma de para. Inelul este o alegere perfecta pentru o mana cu degete delicate.

teilor.ro

 

 

 

Despre autor

Good Weather

4 Comentarii

Leave a Comment