Inel de logodna si verigheta? Ai nevoie de amandoua?

Ai primit inelul de logodna? Felicitari! Dar cum ramane cu verigheta? Oare ai nevoie si de inel de logodna si de verigheta? Le poti purta pe amandoua? Sau renunti la unul dintre inele? Daca le vei avea pe amandoua, cum le vei purta la mana? Daca si tu iti pui aceste intrebari, atunci te invit sa citesti acest articol care iti va oferi raspunsuri.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ai nevoie si de inel de logodna si de verigheta?

In mod traditional, inelul de logodna are o piatra mai mare, in centru, iar aceasta poate fi insotita de pietre mai mici sau nu. Verigheta este plata, poate avea pietre mici pe toata suprafata sa, ori nu. Inelul de logodna se ofera atunci cand cuplul se logodeste, iar verigheta se pune pe deget in ziua nuntii. Se pare ca exista si o diferenta de pret intre cele doua inele, inelul de logodna putand ajunge la un pret mai mare decat verigheta.

inel de logodna si verigheta

inel de logodna si verigheta

Cum porti cele doua inele?

In mod traditilonal, ele se poarta pe degetul inelar de la mana stanga. Sunt femei care prefera sa poarte inelul de logodna deasupra verighetei, pentru ca aceasta sa fie mai aproape de inima. Romantic, asa-i? Sunt si femei care prefera sa poarte inelul de logodna sub verigheta, avand in vedere ordinea cronologica in care au fost puse pe deget. Si, desigur, sunt femei care prefera sa poarte inelul de logodna la o mana, iar verigheta la cealalta mana, mai ales daca cele doua sunt diferite si nu ar sta bine impreuna. Indiferent de alegerea pe care o faci, trebuie sa stii ca nu exista o regula batuta in cuie, e vorba despre alegerea personala a fiecarei femei.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ai nevoie de amandoua?

Ei bine, aici alegerea va apartine voua. Sigur ca puteti purta doua inele, fiecare avand propria semnificatie, insa daca alegeti sa aveti numai unul (poate verigheta), nu este nimic gresit in asta. Sunt si avantaje si dezavantaje, indiferent de alegerea pe care o veti face. Daca veti alege doua inele, atunci veti purta in permanenta pe deget amintirea si simbolul fiecaruia dintre ele. Daca alegeti sa aveti un singur inel, atunci este un inel in minus pentru care sa va faceti griji, o cheltuiala in minus, si nu trebuie sa va mai bateti capul pentru a gasi doua inele care sa se potriveasca, mai ales daca vor sta ambele pe acelasi deget.

inel de logodna si verigheta

inel de logodna si verigheta

Ce faci cu inelul de logodna in ziua nuntii?

Sunt mirese care prefera sa il scoata de pe deget in ziua in care se casatoresc si, dupa ce verigheta la este pusa pe degetul inelar de cel care le-a devenit sot, pun peste verigheta si inelul de logodna. In felul acesta degetul inelar va fi liber in ziua nuntii, iar verigheta va putea fi asezata acolo cu usurinta.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Asadar, nu exista un raspuns corect sau gresit in privinta verighetei si a inelului de logodna. Fiecare femeie decide (cu partenerul de cuplu, poate) care varianta i se pare mai potrivita. Atata vreme cat esti impacata cu decizia luata, totul este bine.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment