Inel de logodna sau verigheta? Ori ambele?

Te intrebi daca poti purta inelul de logodna si verigheta pe acelasi deget, in acelasi timp? Sau vei renunta la unul dintre ele (cel de logodna) dupa ce te vei casatori, ori poate le vei purta pe degete diferite? Sunt intrebari pentru care mai jos vei gasi raspunsul. Unele mirese se intreaba cum vor proceda in privinta celor doua inele dupa casatorie.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Inel de logodna sau verigheta? Ori ambele?

Trebuie sa spun inca de la inceput ca nu exista o regula care sa impuna un lucru sau altul in privinta celor doua inele. Depinde foarte mult de preferintele fiecarei femei. Insa, daca vrei sa le porti pe amandoua, trebuie sa stii ca nu este o problema in a face lucrul asta. Poti sa le porti pe ambele pe un singur deget, sau unul pe degetul inelar de la o mana si pe celalalt pe degetul inelar de la cealalta mana. Le poti purta pe degete diferite daca cele doua inele nu se potrivesc. Poate nu au un design asemanatoar, sau poate sunt facute din materiale pretioase diferite. Asa ca, pentru a nu-ti face griji in privinta compatibilitatii celor doua inele, ai putea sa le porti pe maini diferite si problema este rezolvata.

Inel de logodna sau verigheta

Inel de logodna sau verigheta

Sunt femei care aleg sa poarte ambele inele pe un singur deget, indiferent daca ele sunt sau nu compatibile.

Este indicat sa alegeti verighetele cu cel putin doua luni inainte de nunta asa incat sa aveti timp sa le modificati daca va fi cazul, sa nu intrati in criza de timp si in panica si astfel sa nu luati cele mai bune decizii in privinta acestor bijuterii. In cazul in care veti alege din timp verighetele, atunci ati putea sa cautati cu mai multa atentie si sa ai o verigheta care iti place si care se potriveste de minune si cu inelul de logodna.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Mai jos voi face o scurta lista cu motivele pentru care e mai usor sa porti un singur inel, insa asa cum am spus mai sus, fiecare femeie procedeaza asa cum considera ca este mai bine, ca i se potriveste si asa cum simte. Acum sa vedem de ce este mai comod pentru unele femei sa poarte un singur inel, nu doua.

Inel de logodna sau verigheta

Inel de logodna sau verigheta

1. Poate fi mai comod sa porti un singur inel. In plus, asa stii sigur ca unul dintre ele nu il eclipseaza pe celalalt. Si pe deget un inel se va simti mult mai ok decat doua.

2. Nu iti vei face griji pentru doua inele, ci numai pentru unul, daca il vei pierde. Sa speram ca nu se va intampla asta, asa ca ai mare grija!

3. Nu iti faci griji ca nu se potrivesc. Nu mereu este usor sa gasesti o verigheta care se potriveste cu inelul de logodna.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Puteti investi banii intr-un singur inel, verigheta mai exact, decat sa cumparati doua inele. Daca va puneti de acord in aceasta privinta, atunci puteti face asta.

Si acum, la final, te invit sa citesti si articolul de aici unde gasesti informatii despre verigheta ce iti pot fi de folos.

Sursa foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment