Indicii neasteptate care iti arata ca esti buna la pat

Care sunt indiciile care iti arata ca esti buna la pat? Potrivit specialistilor, pentru ca o partida de amor sa fie una reusita, ambii parteneri trebuie sa se priveasca in ochi. De asemenea, atingerile, ritmul potrivit pot face ca partida de sex sa va duca pe amandoi in al noualea cer. Iata care sunt acele indicii neasteptate care iti arata ca esti buna la pat. Cum este in cazul tau?

Indicii neasteptate care iti arata ca esti buna la pat

1. Bei vin. Potrivit unui studiu realizat in Italia, femeile care consuma cel putin doua pahare de vin pe zi sunt mult mai bune la pat comparativ cu cele care consuma mai rar aceasta bautura, sau chiar deloc. De asemenea, ele sunt mult mai satisfacute in pat, comparativ cu alte femei.

Indicii neasteptate care iti arata ca esti buna la pat

Indicii neasteptate care iti arata ca esti buna la pat

2. Ai simtul umorului bine dezvolat. Potrivit unui studiu, cei care rad mai mult sunt si cei care sunt mult mai buni la pat. De asemenea, se bucura mult mai mult de partidele de amor.

3. Preferi inghetata cu aroma de cafea. Poate sa para ciudat, insa potrivit unui studiu ralizat in Chicago, persoanele care prefera inghetata cu aroma de cafea sunt cele care se descurca mult mai bine in domritor. In plus, astfel de persoane stiu cum sa traiasca fiecare clipa, sa se bucure de fiecare moment. Nu se gandesc la trecut sau la viitor, ci se concentreaza asupra prezentului. Cine ar fi crezut ca preferintele legate de aroma inghetatei pot dezvalui astfel de informatii despre o anumita persoana? Oricat poate sa para de bizar, rezultatele studiului spun ca sunt mult mai bune la pat persoanele care prefera inghetata cu aroma de cafea.

CITESTE SI: Se schimba sexul dupa casatorie?

CITESTE SI: Cu cate persoane poti face sex inainte de a te casatori

Indicii neasteptate care iti arata ca esti buna la pat

Indicii neasteptate care iti arata ca esti buna la pat

4. Esti o persoana inteligenta. Studiile au demonstrat ca persoanele inteligente sunt mult mai bune la pat. La un studiu au participat 2000 de femei, avand varste cuprinse intre 20 si 65 de ani. In urma acestui studiu s-a ajuns la concluzia ca femeile inteligente au de doua ori mai multe orgasme decat femeile cu un coeficient de inteligenta mai mic.

5. Esti pasionata de politica. Sigur nu te asteptai la asta. Insa, potrivit studiilor, persoanele pasionate de politica sunt mult mai bune la pat. Aceasta este concluzia cercetatorilor. Asa ca, daca te pasioneaza politica, inseamna ca in dormitor lucrurile sunt cum nu se poate mai bune.

Acestea sunt cateva indicii neasteptate care iti arata ca esti buna la pat. Cu siguranta nu te asteptai la unele dintre ele. Acestea sunt concluziile la care au ajuns cercetatorii. Asa ca, daca te regasesti in astfel de situatii, inseamna ca viata ta sexuala este una care te satisface.

Iar acum, la final, dupa ce am aflat acele informatii neasteptate, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca organizezi nunta, atunci acolo ai putea gasi cateva surse de inspiratie. In plus, sunt clipuri artistice, incarcate de emotii. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment