Indatoririle domnisoarei de onoare

Urmeaza sa fii domnisoara de onoare? Daca este pentru prima data cand ai un astfel de rol, atunci trebuie sa stii anumite informatii care te vor ajuta sa faci totul ca la carte. Iata care sunt indatoririle domnisoarei de onoare.

Indatoririle domnisoarei de onoare

1. Va fi alaturi de viitoarea mireasa in momentul in care isi va alege rochia. Ii va oferi sfaturi astfel incat sa o ajute sa o aleaga pe cea potrivita.

2. Va participa la evenimentele legate de nunta, chiar daca au loc inaintea marelui eveniment. Este vorba, in primul rand, despre petrecerea burlacitelor.

3. Domnisoara de onoare se va asigura ca mireasa va avea la indemana toate accesoriile necesare in ziua nuntii. Mai exact, se va asigura ca nu lipsesc urmatoarele: voalul miresei, accesoriile, poseta, jarteaua etc.

Indatoririle domnisoarei de onoare

Indatoririle domnisoarei de onoare

4. Tot domnisoarei de onoare ii revine sarcina de a pune cartonasele cu numele invitatilor pe mesele din localul in care are loc petrecerea de nunta.

5. Domnisoara de onoare o va ajuta pe mireasa sa se imbrace cu rochia. In plus, daca mireasa va avea mai multe tinute, atunci domnisoara de onoare o va ajuta de fiecare data sa se schimbe. Daca rochia acesteia va avea trena, atunci domnisoara de onoare o va tine.

CITESTE SI: Rochia domnisoarei de onoare. Cele mai frumoase culori
CITESTE SI: Cum sa fii cea mai frumoasa domnisoara de onoare

6. Ea va intra prima in biserica, insotita fiind de cavalerul de onoare.

7. Domnisoarei de onoare ii revine sarcina de a tine buchetul miresei in timp ce are loc ceremonia religioasa.

8. Tot domnisoara de onoare va trebui sa ii ajute pe invitati sa se aseze la masa in localul in care se va desfasura petrecerea de nunta. Aceasta ii va ajuta sa isi gaseasca locurile.

9. De asemenea, printre indatoririle domnisoarei de onoare se numara si urmatoarea: aceasta va trebui sa tina cosuletul cu cocarde. In plus, trebuie sa le puna in piept invitatilor.

Indatoririle domnisoarei de onoare

Indatoririle domnisoarei de onoare

10. Va trebui sa fie alaturi de mireasa la fiecare pas. Este bine sa ii aminteasca acesteia care sunt orele stabilite pentru diferite evenimente, astfel incat totul sa decurga conform programului stabilit dinainte.

Acestea sunt cele mai importante dintre indatoririle domnisoarei de onoare. Daca urmeaza sa ai acest rol la nunta, atunci trebuie sa stii ce te asteapta si ce ai de facut. Este adevarat ca trebuie sa fii alaturi de mireasa, sa ai anumite responsabilitati, insa daca esti apropiata de ea, atunci cu siguranta va fi un rol pe care iti va placea sa il ai. Si daca stii tot ceea ce trebuie sa faci, atunci nimic nu ti se va parea greu sau imposibil. Important este sa te bucuri de eveniment alaturi de miri, sa iti iei rolul in serios si sa nu intri in panica.

Iar acum, la final, dupa ce am aflat care sunt indatoririrle domnisoarei de onoare, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Sunt imagini incarcate de emotii, artistice, care cu siguranta iti vor transmite starile sufletesti ale protagonistilor. In plus, daca ai nevoie de inspiratie pentru a-ti gasi tinuta pentru nunta, atunci in aceste clipuri ai putea gasi ceea ce ai nevoie.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment