Includerea copiilor in activitatile legate de nunta

Includerea copiilor in activitatile legate de nunta vorbeste despre importanta pe care o au ei in vietile voastre. Vorbesc, desigur, despre cazurile in care unul dintre miri are un copil sau mai multi dintr-o relatie anterioara, despre copiii inruditi cu voi, ori chiar despre cei ai unor prieteni, care sunt foarte importanti pentru voi. Daca va doriti sa ii includeti pe cei mici in anumite activitati, insa nu stiti care dintre ele s-ar potrivi cel mai bine, mai jos veti gasi cateva idei in acest sens. Asadar, sa aflam cateva informatii despre includerea copiilor in activitatile legate de nunta.

Idei pentru includerea copiilor in activitatile legate de nunta

Cavaleri de onoare sau domnisoare de onoare. Este modalitatea perfecta prin care le poti da un rol la nunta voastra, daca au trecut de varsta de 10 ani. De asemenea, pot juca un rol secundar si in organizarea nuntii sau in alte activitati pe care le consideri potrivite pentru ei.

Includerea copiilor in activitatile legate de nunta

Genesis Master Of Events

Includeti-i in juraminte. Daca vorbim despre copiii viitoarei sotii sau ai viitorului sot, dintr-o relatie anterioara, atunci sa-i includeti in juramintele de nunta este o metoda prin care le veti arata cat sunt de importanti pentru voi si ca intotdeauna vor avea un loc special in inimile voastre. Iar, dupa ceremonie, poti selecta anumite parti din juramintele de nunta si le poti grava pe un obiect pe care sa-l daruiesti copilului, pentru ca mereu sa isi aminteasca promisiunea pe care i-ai facut-o in ziua nuntii.

Exemplu: „Eu (numele), te iau pe tine (numele sotului sau al sotiei), pentru a-mi fi alaturi toata viata. Promit sa te pretuiesc intotdeauna, sa te iubesc si sa te respect. Tie (numele copilului), iti promit ca voi fi mereu alaturi de tine, pentru a te ghida in viata. In momentele de fericire sau in cele mai putin fericite, voi fi alaturi de tine si de (numele tatalui sau al mamei copilului) pentru totdeauna”.

Includerea copiilor in activitatile legate de nunta

Wedding Celebrant Thailand

Te pot conduce spre altar. Sa alegi sa lasi unul sau mai multi copii sa te conduca la altar, este o modalitatea perfecta prin care ii poti include in activitatile de nunta. Nu exista nicio regula care sa interzica lucrul acesta si, cu siguranta, copiilor le va placea sa faca asta.

Pot organiza un mic spectacol. Daca stii ca le-ar placea sa fie in centrul atentiei sau au anumite talente artistice, atunci ii poti lasa fara probleme sa organizeze un mic spectacol. Fie vor canta, vor dansa, vor recita o poezie etc. Iar daca au emotii, tu te poti alatura lor.

Ii poti lasa pe ei sa citeasca propriile juraminte. Includerea copiilor in activitatile legate de nunta se poate realiza si in acest mod. Pot scrie pe o hartie scurte juraminte pe care le vor citi la un moment dat in timpul ceremoniei, poate dupa juramintele voastre. Si, eventual, ii puteti ajuta sa le compuna.

Includerea copiilor in activitatile legate de nunta

Engaged and Ready

Exemplu: „Eu (numele copilului), promit sa il/o prespect pe (numele mirelui sau al miresei) si noua familie pe care o vom forma. El/Ea a adus in viata noastra fericire si promit ca impreuna vom fi cea mai frumoasa familie”.

Pot arunca buchetul miresei. Poti modifica putin aceasta traditie, lasand-o pe una dintre fete sa arunce buchetul catre ceilalti copii (daca vor mai fi si altii la nunta). Nu numai ca fetita care il va arunca se va simti un personaj principal in aceasta poveste, dar si cea care il va prinde va avea acelasi sentiment.

Pot fi fotografi secundari. Copiilor le place sa ajute, si mai ales daca stiu ca li s-a dat o sarcina importanta. Daca sunt suficient de mari incat sa stie cum sa utilizeze un aparat de fotografiat, atunci ii poti lasa sa faca si ei fotografii. Copiii pot avea o perspectiva unica si pot fotografia intr-un mod creativ anumite momente.

Includerea copiilor in activitatile legate de nunta

HD Nice Wallpapers

Am vazut cum se poate realiza includerea copiilor in activitatile legate de nunta, iar acum va propun sa vizualizam cateva clipuri aici si aici pe aceeasi tema.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment