Împletituri pentru părul miresei

Tot mai multe mirese recurg la împletituri pentru părul miresei pentru că acestea se potrivesc cu orice tip de rochie, fie prințesă, sirenă sau stil grecesc, dar și pentru că sunt foarte multe modele de împletituri de unde miresele să se inspire.

teilor.ro

Împletituri pentru părul miresei

Înainte de a trece direct la modele de împletituri pentru părul miresei, aș vrea să ne oprim puțin la avantajele unei asemenea coafuri. Așa cum am spus deja, acest tip de coafură se potivește oricărui tip de rochie, dar nu am spus și faptul că se potrivește oricărui tip de machiaj și permite atât cercei lungi, cât și cercei mici.

Dacă alegeți împletituri pentru părul miresei, mai aveți avantajul de a avea părul prins, ceea ce înseamnă că nu vă va fi cald și nici nu vă veți face griji că nu va rezista coafura prea mult timp, împletiturile fiind foarte rezistente. În plus, în funcție de personalitatea voastră, aveți posibilitatea de a alege împletitura care să vă reprezinte. Pe www.mireasa-perfectă.ro veți găși multe modele de împletituri pentru mireasă.

Modele de împletituri pentru coafura miresei

Atunci când vorbim despre împletituri pentru părul miresei, vorbim de o gamă largă de împletituri, după cum veți vedea.

teilor.ro

1.Împletitura tip sirenă

La acest tip de împletirură, puteți alege să aveți împletit tot părul, sau doar o șuvită mai groasă, puteți alege o împletitură mai lejeră, cu flori, sau una ceva mai stransă, depinzând de ceea ce vă place.

Împletituri pentru părul miresei-tip sirena Pinterest.ro

2.Împletitura pe un umăr

Acest gen de împletitură vă va oferi un aer lejer, dar și un look diferit față de clasicele coafuri de mireasă și chiar față de clasicele împletituri.

teilor.ro

împletituri pentru coafura miresei-pe un umăr nivea.ro

împletituri pe un umăr Nivea.ro

3.Împletitura breton.

Acest model de împletitură pentru  mirese vă poate permite să lăsați buclele libere, să le prindeți în coc sau să le împletiți, în funcție de ceea ce vă doriți voi.

împletituri pentru coafura miresei-breton tollas.ro

împletituri pentru coafura miresei-breton tollas.ro

4.Împletitura coc

Aceast model este cel mai cunoscut din gama împletiturilor de nuntă și poate varia în funcție de preferințele voastre. Sunt foarte multe modele de împletituri coc, de la cele mai elegante cocuri și până la cele mai lejere.

teilor.ro

împletituri pentru coafura miresei-coc povestideimpletit

împletituri pentru părul miresei-coc povestideimpletit.ro

5.Împletitura top knot

Acest model de împletitură pentru coafura unei mirese este probabil, cel mai nonconformist, ideal pentru miresele care vor să iasă din tipar și să atragă atenția asupra coafurii lor.

împletituri pentru coafura miresei-top knot

împletituri pentru părul miresei-top knot

6.Împletituri șuvite

Dacă vreți împletituri pentru coafura voastră de mireasă, dar nu vreți un model exact, puteți opta pentru împletirea suvițelor în orice fel, căci se pot realiza foarte multe modele de acest fel.

împletituri pentru coafura miresei-suvite tollas.ro

împletituri pentru părul miresei-suvite tollas.ro

7.Spic de grău-Franch Braids

De asemenea, puteți opta pentru clasicul spic de grâu, pe care îl puteți face ca atare, sau îl puteți personaliza după gustul vostru.

împletituri pentru coafura miresei-spic

8.Împletitură pe o parte.

Un alt tip  de împletituri pentru părul miresei nonconformiste este împletitura pe o parte, perfectă pentru miresele îndrăznețe.

împletituri pentru coafura miresei-pe o parte

împletituri pentru părul miresei-pe o parte tollas.ro

După cum ați văzut sunt foarte multe modele de coafuri de mireasă, în special, împletituri pentru părul miresei, iar voi puteți alege unul, inspirându-vă și de aici sau puteți combina mai multe astfel încât rezultatul să fie exact ceea ce vă doriți pentru nunta voastră.

 

Despre autor

M Olga

1 Comentariu

Leave a Comment