Iluminatul, cadrul ideal la nunta

Iluminatul, prea putin important in cadrul unei nunti? Suntem pierdute pana aproape de nebunie in detaliile ce tin de nunta: flori deosebite, invitatii cat mai aparte, torturi cu arome exotice, marturii si multe altele. Asa ca este foarte posibil sa iti fi scapat ceva foarte important din vedere: Iluminatul este principalul element de decor care poate pune in valoare nunta voastra.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Te-ai gandit poate ca e prea putin relevant. Ca este un detaliu interesant de studiat, insa nu suficient de important de acordat atentie sporita.

O sa iti schimbi insa parerea imediat si o sa te grabesti sa studiezi cat de important este iluminatul in cadrul unei nunti.

Iluminatul, cadrul ideal la nunta

In primul rand, este suficient sa vorbesti cu orice fotograf si te vei convinge de importanta pe care iluminatul o are. Optand pentru un iluminat optim vei avea o lumina potrivita pentru decoratiunile alese, fotografiile vor avea o luminozitate aparte, care va indulci trasaturile si va echilibra foarte placut decorul.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

De altfel, iluminatul potrivit poate induce invitatii intr-o anumita stare, fiind cireasa de pe tort in combinatie cu muzica si elementele de decor. Unde mai pui ca 90% din nuntile organizate la noi sunt petreceri de noapte, prin urmare iluminatul este un element obligatoriu.

Evident, orice sala de nunti are propriul ei tip de iluminat, in principiu in sistem cu LED, iar de cele mai multe ori iluminatul fiind ajustabil ca intensitate. In cazurile speciale, chiar ai norocul sa iti poti seta intensitatea luminii din sala si ajusta pe parcursul evenimentului, in functie de derularea momentelor.

Poti sa te opresti aici sau, pentru o nota extra, sa cauti surse alternative de iluminat, care vor reprezenta un detaliu deosebit!

Iata propunerile noastre de surse alternative pentru iluminatul nuntii tale!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Perdea de lumini

iluminatul la nunta, cortina lumini

Cred ca este suficient sa vezi fotografia de mai sus si intelegi la ce ma refer. Modul in care perdeaua de lumini se integreaza in restul decorului face ca alegerea ta sa fie una atat de simpla in acest sens!

Perdele si ghirlande de lumini

Daca decorul salii o permite, poti opta pentru perdele albe, ivory, bej sau o nuanta neutra, in care se intrepatrund chirlande de lumina. Rezultatul este spectaculos: Lumina este discreta, iar din punct de vedere al decorului face toti banii!

Multitudine de lumanari

Lumina redata de lumanare este, dupa lumina soarelui, cea mai flatanta lumina naturala. De ce sa nu maximizezi potentialul iluminatului, optand pentru o multitudine de lumanari: pe mese, la receptia evenimentului, la panoul foto? Ai inteles ideea: oriunde!

Singura grija in acest caz este sa anunti personalul salii unde organizati evenimentul. Sunt sali care au senzori de fum si, din pacate, in acest caz va trebui cautata o alta alternativa decat lumanarile naturale.

Felinare

Un sir de felinare care creeaza o poteca care duce invitatii catre sala sau catre locul unde are loc ceremonia religioasa – cat de frumos poate fi?

Sta la latitudinea ta modul in care folosesti iluminatul si cum integrezi ideile de mai sus! Un lucru este clar – iluminatul are o importanta uriasa in cadrul unei nunti si, din fericire, ai mai multe variante din a obtine cel mai bun cadru pentru nunta ta!

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca esti interesata de subiect si cauti inspiratie pentru nunta ta, te invit sa citesti mai multe pe StudioBlitz, ghidul tau de nunta!

Despre autor

Pricop Alexandra

Leave a Comment