Ii este teama de casatorie? Ce trebuie sa faci

Tu poate abia astepti sa imbraci rochia de mireasa, insa el se teme sa faca pasul cel mare in relatie. Daca ii este teama de casatorie, trebuie sa cunosti motivele pentru care se intampla asta. Iata ce trebuie sa faci in cazul in care partenerul tau de cuplu are retineri in privinta nuntii.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Ii este teama de casatorie? Ce trebuie sa faci

Unul dintre motivele pentru care barbatii nu vor sa se casatoreasca este acela ca nu vor sa isi piarda libertatea. Considera ca dupa ce vor face asta, vor fi nevoiti sa renunte la obiceiurile pe care le au. Se vad pusi in situatia de a adopta noi obiceiuri, cele ale sotiei.

Ii este teama de casatorie

Ii este teama de casatorie

De asemenea, sunt multi barbati care refuza sa se casatoreasca inainte de a inregistra succese profesionale. Vor sa se concentreze asupra carierei si abia apoi se vor gandi la insuratoare. Responsabilitatile pe care le implica o casnicie nu se afla pe lista prirotitatilor lor, de accea nu vor sa se casatoreasca.

Stiai ca unii barbati nu vor sa se casatoreasca pentru ca au crescut intr-o familie nefericta? Poate parintii au divortat, ori au existat frecvent certuri in familie. Sau poate comunicarea cu unul dintre parinti nu a fost asa cum ar fi trebuit. Din aceste motive, ar putea refuza sa se casatoreasca. S-ar putea gandi ca se va repeta sitatia, ca ar intemeia o familie disfunctionala, asa cum a fost familia in care a crescut el.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca a mai fost casatorit la un moment dat, atunci este de inteles de ce nu este atat de sigur in privinta unei alte casatorii. Se va gandi, probabil, ca va trece din nou printr-o experienta nefericita asa cum a fost relatia anterioara, care a dus la un divort. Este si acesta un motiv pentru care barbatii nu vor sa se casatoreasca.

CITESTE SI: Varsta la care barbatii se gandesc la casatorie

CITESTE SI: Casatorie sau concubinaj? Care este cea mai buna varianta?

Ii este teama de casatorie

Ii este teama de casatorie

Teama reprezinta un alt motiv pentru care unii barbati refuza sa mearga la altar. Sau amana aceasta decizie. Poate unora dintre ei le este teama ca vor face alegerea gresita, sau ca se grabesc sa se casatoreasca si poate ar fi mai bine sa astepte un timp.

In zilele noastre, stresul si presiunile venite din toate partile fac parte din vietile noastre. In astfel de conditii, poate unii nu vor sa se gandeasca si la casatorie, la planificarea unei nunti, care implica printre altele si destul de mult stres si poate chiar presiuni.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca partenerul tau de cuplu nu vrea sa va castoriti, nu insista. Incearca sa afli si sa intelegi de ce refuza sa faca acest pas. Comunicati, incearca sa ii explici care sunt avantajele casniciei. Insa ai grija sa nu pui presiuni asupra lui. Nu il face sa se simta obligat sa faca nunta. Cu siguranta nu vrei sa mergi la altar alaturi de un barbat care se simte obligat sa te ia de sotie. Lasa-l sa se gandeasca bine si la un moment dat va lua o decizie.

Iar acum, la final, iti propun sa accesezi si pagina StudioBlitz pentru a viziona acteva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Adauga un comentariu

Leave a Comment