Idei pentru reducerea costurilor de nuntă

Îți dorești o nuntă plină de farmec, cu o notă originală, însă nu vrei să cheltuiești așa de mult? Se spune că ziua nunții vine așa de repede pe cum se duce și chiar așa este. Atâta timp cât voi vă simțiți bine nu ar trebui să conteze părerile celor din jur, puteți avea ce vă doriți fără să sacrificați decorul sau viziunea despre cum va arăta nunta. Dacă vreți să reduceți din bugetul alocat pentru nuntă urmăriți ideile de mai jos.

10 idei pentru reducerea costurilor de nuntă

1. Începe prin a folosi o agendă numai pentru planificarea nunții. Chiar dacă la prima vedere pare că nu sunt niște costuri diferite față de cele pe care le ai în viața de zi cu zi, nunta merită propriul plan de cheltuieli, pentru a vedea exact ce buget sunteți dispuși să alocați pentru fiecare lucru care trebuie. Desigur, trebuie să știi și la ce sumă se învârte fiecare lucru și abia apoi te poți orienta mai bine.

Idei pentru reducerea costurilor de nuntă

Pinterest

2. Aproape cu toții cunoaștem oameni care au legături sociale, iar acele persoane le pot fi de ajutor la organizarea nunții. Așadar, în cazul în care cunoașteți persoane care vă pot ajuta, nu ezitați să apelați la acestea. De ce să plătești o firmă care te ajută cu toată organizarea nunții sau cu decorul, când poți apela la oamenii apropiați?

Idei pentru reducerea costurilor de nuntă

Pinterest

3. Tăierea invitaților de pe listă poate fi și ea o idee pentru reducerea costurilor de nuntă. De ce să faci o nuntă cu mulți invitați, când îi poți avea lângă tine doar pe oamenii apropiați? Chiar dacă îți dorești ca într-una dintre cele mai importante zile din viața ta să fii în văzul tuturor, s-ar putea să nu fie o idee bună să inviți colegul din ultima bancă din liceu cu care nu ai schimbat două vorbe în patru ani, un fost coleg de serviciu doar pentru că te înțelegeai bine cu el, în principal, oameni cu care nu ai o relație apropiată. Ține cont de faptul că o listă lungă de invitați presupune și costuri mai ridicate. Less is more!

Idei pentru reducerea costurilor de nuntă

Pinterest

4. Cercetează foarte bine! Nu încerca să rămâi fixat pe un anumit lucru, în cazul unei nunții cu buget redus nu se aplică „văzut, plăcut, luat”. Ce trebuie să faci este să cauți cât mai multe oferte, pentru că ce este scump nu întotdeauna este și bun.

5. Închiriezi sau cumperi? Gândește-te foarte bine dacă există ceva care știi că vei folosi doar în ziua nunții și nu îți va mai trebui niciodată. Nunta este un eveniment care de obicei are loc o singură dată în viață la momentul potrivit, excepție făcând persoanele care nu sunt la prima căsătorie, însă sigur nu vrei să porți rochia de mireasă sau costumul de mire pe care le-ai purtat în ziua primei nunți.

Idei pentru reducerea costurilor de nuntă

Pinterest

6. În zilele noastre o nuntă într-o sâmbătă de vară este foarte întâlnită, iar din moment ce acele zile au o cerere mai mare, costurile tind să devină și mai ridicate. Aproape toată lumea își dorește o nuntă în cel mai cald anotimp, iar chiar dacă nu te încântă ideea de a muta data nunții în lunile mai răcoroase poți să schimbi ziua.

7. Multe locații au un minimum de consum, adică trebuie să consumi de o anumită sumă, ceea ce îți poate da bugetul peste cap. Caută un loc unde nu se practică acest „minimum”, mai ales dacă nu aveți mulți invitați.

Idei pentru reducerea costurilor de nuntă

Pinterest

8. Atunci când mergeți să discutați sau să vizitați o locație luați agenda de planificări cu voi și încercați să vă faceți înțeleși, să vă exprimați bine dorințele.

9. Cumpărarea lucrurilor necesare pentru nuntă ar trebui să constituie un proces variat, deci să încerci să găsești cât mai multe oferte. Dacă faceți cumpărături online puteți avea norocul să găsiți multe reduceri sau coduri de reduceri pe care le puteți utiliza.

Idei pentru reducerea costurilor de nuntă

Pinterest

10. Un aspect important este să nu mergi pe o sumă fixă, prin urmare, păstrează o sumă de bani pentru cheltuielile neprevăzute. Mai bine previi decât să tratezi!

Așadar, dacă luați în considerare aceste idei pentru reducerea costurilor de nuntă vă puteți gândi mai bine ce ajustări ați putea face în așa fel încât bugetul să nu aibă de suferit, iar viziunea voastră despre nuntă să rămână aceeași.

Vă invit și pe pagina StudioBlitz pentru vizionarea unor clipuri inspiraționale pentru nunta voastră.

Despre autor

Ana

Leave a Comment