Idei pentru o nunta moderna

Nuntile nu mai sunt ce au fost odinioara. Nunta moderna este despre el si ea, despre dragoste si ipartasirea acesteia, este bucuria de a trai un moment important din viata alaturi de oamenii dragi. Nunta anului 2020 este mai putin despre traditie si mai mult despre individualitate. Vom vedea, asadar din ce in ce mai multe nunti personalizate si originale, nunti iesite din tipare, mult mai apropiate de pozele pe carele urmarim pe Pinterest si din ce in ce mai departe de ideea de nunta pe care am avut-o de la parintii nostri. Iata mai jos, cateva idei pentru o nunta moderna si plina de personalitate.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Idei pentru o nunta moderna

Idei pentru o nunta moderna

Idei pentru o nunta moderna

1. O nunta tematica Nuntile tematice sunt in trend. Pornind de la o tema poti transforma nuta ta intr-un adevarat spectacol, un moment memorabil pentru voi dar si pentru oaspeti. Nu va limitati la a decora sala in tema respectiva, le puteti impune oaspetilor un cod vestimentar in ton cu tema aleasa. O nunta tematica poate insemna distractie nelimitata si in functie de tema aleasa variantele de decor dar si de entertainement sunt nenumarate.

2. Cabina fotoau aparatu timid,ca un fel de reeditare a pozelor la minut din copilaria noastra si au readus in atentia tinerilor fotografia pe suport de hartie, ce era per cale sa fie pentru totdeauna uitata. Au fost indragite pe loc devenid vedete la nuntile care opteaza pentru un astfel de serviciu. Acum se gasesc intr-o multim e variante, putand opta pentru cabine cu mesaje video sau pentru cabine care ti fac pe loc GIF-uri amuzante  cu prietenii.

3. Decoruri instagramabile . Decorurile pot fi foarte usor in centrul atentiei. Cautri idei de decoruri la moda? Se poarta florile supradimensionate dar si luminitele romantice. Sa nu uitam de litrerele supradimensionate cu care va puteti scrie numele sau de ce nu #hastag-ul nuntii voastre.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Jocuri distractive. Distreaza-ti invitatii cudiverse joculete. Jocul pantofului este in topul preferintelor tinerilor.  Tineriimiri stau spate in spate cu cate un pantof in mana si ridica pantoful atunci cand considera ca afirmatia despre celalalt este adevarata. Este un joc foarte amuzant si invitatii se vor distra pe cinste in pauza de dans.

5. Da un nume fiecarei mese. De ce sa pui numere banale pe mese cand ai putea sa le denumesti cu numele unei melodii iar invitatii sa se ridice la dans cand se aude melodia lor? Poti deasemenea sa dai fiecarei mese numele unei tari daca tematica nuntii este calatoriile. O idee simpatica ar fi ca meniul de nunta sa fioe in limba tarii respective, invitatii se vor distra incercand sa il descifreze.

Idei pentru o nunta moderna

Idei pentru o nunta moderna

6. Un tort surpriza. In locul momentului clasic in care mirii taie tortul ati putea sa gatiti tortul impreuna in fata invitatilor. Exista cofetarii care va pun la dispozitie bezel si fructe ior voi va puteti face propriul tort delicios chiar in fata invitatilor.

7. Un bar diferit. In locul servirii clasice poti opta pentru un bar unde invitatii sa isi prepare singuri bauturile preferate. Daca nunta este toamna poti inlocui candi barul de exemplucu un bar la care sa se serveasca ceaiuri aburinde si aromate, invitatiii vor fi foarte incantati.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Daca ti-au placut aceste idei pentru o nunta moderna, te invit pe pagina StudioBlitz pentru a-ti gasi inspiratia si in ceea ce priveste fotografia de nunta.

Idei pentru o nunta moderna

Idei pentru o nunta moderna

Sursa Foto The Knot

 

Despre autor

C. Alina

Adauga un comentariu

Leave a Comment