Idei pentru o nuntă de vară

Sunteţi în căutare de idei pentru ca nunta voastră dintr-o zi călduroasă de vară să fie de neuitat? Noi suntem aici ca să vă ajutăm! De la aranjamente florale de sezon şi până la aperitive uşoare şi fresh, iată câteva idei pentru o nuntă de vară.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

În primul rând, atunci când plănuiţi o nuntă de vară, trebuie să vă gândiţi la invitaţii voştri şi să nu uitaţi că vă veţi confrunta cu temperaturi ridicate şi raze ultraviolete. Nişte cocktail-uri reci îi vor ajuta să se răcorească şi să îşi potolească setea – gândiţi-vă la ceva pe bază de Prosecco, sangria sau clasicul Cosmopolitan.

De asemenea, luaţi în considerare posibilitatea de a înlocui tortul de nuntă cu un tort de îngheţată. Dacă vreţi, puteţi să duceţi totul la următorul nivel şi să aduceţi chiar un stand de îngheţată la petrecere pentru oaspeţii voştri.

După ce v-aţi ocupat de aceste lucruri de bază, vă puteţi gândi şi la partea mai interesantă şi creativă a nunţii voastre de vară, cum ar fi decorul. O primă idee este să organizaţi petrecerea la un restaurant cu piscină. Dar, oricare ar fi locaţia ceremoniei, gândiţi-vă la un decor cu ghirlande de flori şi cu luminiţe. Acestea vor înfrumuseţa locul, vor atrage atenţia invitaţilor voştri şi vor conferi întrunirii o atmosferă cu adevărat romantică.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Idei pentru o nuntă de vară

idei pentru o nuntă de vară

  1. Genţi de plajă pentru invitaţi

Dacă nunta voastră de vară are loc într-o zonă mai intimă şi izolată, eventual în apropiere de plajă, întâmpinaţi-vă oaspeţii cu câte o geantă de plajă cu câteva elemente de bază – o sticlă de apă, o sticluţă de vin şi poate ceva de ronţăit -, sau cu amintiri de la nunta voastră – puteţi pune aici mărturiile şi un magnet cu o fotografie cu voi doi.

Idei pentru o nuntă de vară

  1. O petrecere relaxată înainte de petrecere

Invitaţi-vă prietenii şi familiile să se alăture celebrării căsătoriei voastre încă de dinainte de ziua cea mare. Astfel, puteţi organiza o petrecere la piscină sau pe plajă înainte de ziua ceremoniei.

Idei pentru o nuntă de vară

  1. Faceţi nunta afară.

Unul dintre beneficiile unei nunţi de vară este, în mod evident, vremea călduroasă. Bucuraţi-vă de vacanţa de vară ţinând ceremonia afară. Nu este nimic mai romantic şi mai poetic decât o nuntă la apus.

Idei pentru o nuntă de vară

  1. Meniuri uşoare şi fresh

Există un anumit moment şi un anumit loc pentru meniuri bogate cu cinci feluri de mâncare, fripturi grase şi prăjituri cu multă cremă. Alegeţi un meniu mai uşor şi fresh, precum peşte sau pui la grătar, o salată răcoritoare şi legume proaspete de sezon.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Idei pentru o nuntă de vară

  1. Gustări la fel de fresh

De exemplu, cui nu îi place pepenele vara? Tăiaţi bucăţele mici de pepene şi puneţi-le pe beţişoare pentru invitaţii voştri. De asemenea, nu uitaţi să aveţi destul de multe şerveţele la îndemână.

Idei pentru o nuntă de vară

  1. Cocktail-uri

V-am spus deja de cocktail-urile reci pe care invitaţii voştri le vor adora. Optaţi pentru arome răcoritoare, precum mentă, lămâie, castravete sau fructe de pădure.

Idei pentru o nuntă de vară

  1. Zone umbrite

Dacă alegeţi să vă faceţi nunta afară, asiguraţi-vă că existe şi zone umbrite unde oaspeţii voştri se pot ascunde de soare şi de căldură. Corturile de deasupra meselor sau umbrelele de plajă sunt numai două dintre variantele posibile.

 

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

Adauga un comentariu

Leave a Comment