Idei pentru o cerere in casatorie de neuitat (1)

Daca intr-un articol precedent va prezentam cateva lucuri ce trebuie avute in vedere inainte de a pregati o cerere in casatorie, astazi vom vorbi despre cum sa creezi o cerere in casatorie de nerefuzat! Mai e foarte putin pana la sarbatori, si ce perioada e mai magica decat asta?

Astazi iti propunem cateva idei indraznete pentru o cerere in casatorie cat se poate de romantica si… in vazul tuturor!

Cerere in casatorie publica

 • Alege un loc drag: o fantana arteziana sua orice alt tip de monument, un parc – orice loc ce are o insemnatate speciala pentru voi (ce zici de locul in care v-ati cunoscut?). O data ajunsi acolo, roaga pe cineva sa va faca o poza si, in loc sa pozezi… pune-te in genunchi!
  credit: http://wedding.theknot.com

  credit: http://wedding.theknot.com

 • Angajeaza un cor/o trupa si organizeaza un concert supriza pentru iubita ta intr-un parc sau in orice alta locatie publica. Pentru o nota si mai personala roaga-i sa introduca numele ei in cantec!
 • Daca ii place sa mearga la teatru, arajanzeaza cu directoru ca, dupa piesa ei favorita sa urci pe scena si sa o ceri in casatorie.
 • Trimite-o la o vanatoare de comori! Incepe de-acasa si “ofera-i” un tur prin locurile speciale pentru relatia voastra, cu siguranta va fi incitant!
 • Daca-i plac petrecerile, du-o intr-un club si cere-i DJ-ului microfonul chiar in momentul in care “din intamplare” acesta a pus melodia voastra.
 • Da un anunt in ziar sau, daca stii ca asculta emisiuni radio… suna in direct.
 • credit: wedlgd.com

  credit: wedlgd.com

In fata oricarei cererei de aceast gen… cu siguranta nu va refuza… Totusi, daca nu e genul caruia ii plac expunerile publice… nu dispera, in zilele ce urmeaza vom veni si cu alte idei! Fii pe faza!

Despre autor

Echipa StudioBlitz

Numele meu este Sorin Latia, fondatorul www.studioblitz.ro si blog.studioblitz.ro. Iti urez bine ai venit pe website!

2 Comentarii

Leave a Comment