Idei pentru nunta rustica

Pentru ca va doriti o deosebita, noi va venim im ajutor cu cateva idei pentru nunta rustica. O nunta de acest fel poate fi un deliciu atat pentru voi doi, cat si pentru oamenii pe care ii veti avea alaturi in ziua fericitului eveniment. Organizarea unei nunti rustice ar putea fi o experienta mai mult decat interesanta. Multe cupluri fac o astfel de alegere, fie pentru ca vor sa iasa pentru o scurta perioada de timp din mijlocul agitatiei urbane, ori isi doresc o nunta mai deosebita, cu un decor aparte, sau au o pasiune comuna pentru viata la tara si tot ceea ce este legat de ea. Motivele pot fi numeroase. Asadar, sa vedem cateva idei pentru nunta rustica, inspirate de la americani. Unele v-ar putea fi de folos.

Cateva idei pentru nunta rustica

Nunta rustica necesita invitatii pe masura, pentru ca cei chemati sa-si faca o idee referitoare la ce ar trebui sa se astepte de la acea zi. Daca va doriti o nunta rustica, invitatiile ar putea sa reflecte cu usurinta acest lucru. Iata cateva modele din care va puteti inspira.

Idei pentru nunta rustica

Carica

Idei pentru nunta rustica

Wedding Ideas mag

Idei pentru nunta rustica

Wedding Ideas Mag

Acum ca a fost rezolvata problema invitatiilor, ar trebui sa ne indreptam atentia catre decor. Daca planuiti o nunta in aer liber (sa speram ca nu isi vor face aparitia neinvitate evenimente meteorologice neprevazute), nu vi s-ar parea demna de luat in seama ideea de a folosi baloti de fan, aranjati in cerc in jurul vostru, pentru ca invitatii sa poata sta pe ei, folositi ca elemente de decor sau pe post de trepte, ori aranjati astfel incat sa se formeze un fotoliu care se abate de la tipul comun?

Idei pentru nunta rustica

Before Weage

Idei pentru nunta rustica

Unposed Photography Blog

Preferati totusi o nunta intr-un spatiu inchis, ca sa fiti siguri ca nu veti avea parte de surprize din partea vremii? Asa cum exista o solutie pentru fiecare problema, exista un decor perfect pentru fiecare nunta rustica ce va avea loc intr-un spatiu inchis. Iata cateva imagini care va pot inspira.

Idei pentru nunta rustica

Two Bright Lights

Idei pentru nunta rustica

Two Bright Lights

Orice hambar se poate transforma ca prin farmec intr-o locatie ideala pentru nunta voastra rustica. Ingredientele de care aveti nevoie pentru a ajunge la rezultate precum cele din imaginile de mai sus sunt implicarea, imaginatia, pasiunea si cateva perechi de maini indemanatice care sa va vina in ajutor.

Aranjamentele florale sunt un alt aspect pe care trebuie sa il aveti in vedere in momentul organizarii unei nunti, iar cele pentru nunta voastra rustica vor trezi cu siguranta admiratia invitatilor. V-am pregatit cateva exemple de aranjamente florale pentru nunta rustica, din care va puteti inspira.

Idei pentru nunta rustica

A paper proposal

Nunta rustica poate fi absolut spectaculoasa, indiferent daca va avea loc in aer liber sau intr-un spatiu inchis, ca un hambar, de exemplu. Invitatiile, aranjamentele florale, decorul, totul poate face parte dintr-o poveste frumoasa cu iz rustic, asa cum va fi nunta voastra.

Sper ca articolul care cuprinde idei pentru nunta rustica ti-a fost de ajutor, iar acum te invit sa vizualizezi cateva clipuri deosebite pe Studioblitz.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

4 Comentarii

Leave a Comment