Idei pentru nunta de primăvară

Dacă te-ai gândit să-ți programezi data nunții pentru primăvară te anunț că ai la dispoziție o mulțime de posibilități pentru a transforma unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta într-o poveste de basm. Dacă eleganța și romantismul te definesc, atunci citește acest articol și vezi ce idei ai putea lua în calcul pentru o nuntă cât mai reușită. În ceea ce privește stilul pe care îl poți adopta se numără: rustic, simplu, elegant, romantic, clasic etc., în funcție de personalitatea pe care o aveți.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

6 idei pentru nunta de primăvară

1. Flori
Atunci când te gândești la primăvară îți imaginezi o mulțime de flori… flori în păr, pe rochie, pe alee, pe mese, agățate de scaune sau puse pe tort. O să îți dau câteva idei pe care le poți folosi pentru a realiza un decor de-a dreptul primăvăratic: poți pune flori în cești de cafea cu motive florale, poți lua crenguțe pe care să le vopsești în alb și unde să agăți sau să lipești tot felul de flori viu colorate, pune lalele în pahare foarte înalte pentru un aspect mai proaspăt și aerisit, crenguțele din copacii abia înfloriți puse în borcane sau vase, glastre mici cu flori pe mesele invitaților.
Poți folosi un singur fel de floare, de pildă laleaua, într-o singură culoare sau în mai multe culori în diverse aranjamente. De altfel, poți folosi mai multe tipuri de flori care să meargă pe același ton de culoare. Baby`s Breath este o floare potrivită pentru orice anotimp, așa că nu ezita să o integrezi în decorul tău de nuntă, pe lângă faptul că reflectă simplitate, seamănă și cu florile din pomii proaspăt înfloriți.

Idei pentru nunta de primăvară

Pinterest

2. Culori
În ceea ce privește acest aspect, culorile pe care le alegeți pot ilustra verdele ierbii abia ieșite, rozul și albul florilor din pomii înfloriți, nuanțe de galben spre un portocaliu șters, movul aprins al liliacului, roșul lalelei- culori potrivite pentru decor, dar și pentru vestimentație. Nuanțele pastelate domină cel mai bine acest anotimp! Uită-te în natură și sigur vei găsi inspirație.

Idei pentru nunta de primăvară

Pinterest

3. Mărturii de nuntă
Profită de acest anotimp proaspăt pentru a le oferi invitaților tăi un mini-ghiveci cu plante ca mărturii de nuntă.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site
Idei pentru nunta de primăvară

Pinterest

4. Buchetul miresei
Buchetul miresei ar trebui să emane primăvară prin fiecare petală, așa că alege trandafiri în nuanțe pastelate, bujori, margarete, lalele, albăstrele, gardenie, orhidee. Pe lângă faptul că va arăta ca proaspăt cules din grădină, buchetul va avea un aspect destul de bogat.

Idei pentru nunta de primăvară

Buchet-mireasă-Pinterest

5. Ceremonie
Optează pentru o ceremonie în aer liber și crează o arcadă minunată acoperită de un material alb și împodobită cu flori. Acest aspect va emana prospețime.

Idei pentru nunta de primăvară

Pinterest

6. Tematică
Datorită multitudinii de flori, acestea ar trebui să fie piesa centrală în ceea ce privește decorul și, de ce nu, poți opta pentru o tematică cu flori: fie ceva de efect (flori multe, colorate), fie simplitate (diverse flori ce au în comun o singură culoare) sau doar pentru o anumită floare (de exemplu o tematică cu lalele sau orice altă floare).

Idei pentru nunta de primăvară

Flori-tematică-Pinterest

Primăvara, anotimp al renașterii naturii, poate deveni un simbol al căsniciei voastre; dragostea pe care o purtați unul celuilalt va renaște cu fiecare an și va deveni și mai puternică. Pentru o nuntă primăvăratică tot ce trebuie să faci este să renunți la culorile închise și să păstrezi nuanțele calde, deschide, proaspete.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Acum te invit pe pagina StudioBlitz pentru vizionarea unor clipuri de nuntă artistice.

Despre autor

Ana

Leave a Comment