Idei pentru nunta de iarnă

Frig, zăpadă, ceai, mâini înghețate, spiritul Crăciunului, cadouri, alb, Anul Nou… cuvinte care descriu cel mai bine iarna. Iarna înseamnă magie, iar dacă vrei să celebrezi unul dintre cele mai importante evenimente din viața ta iarna, tot ce pot spune este că și nunta ta poate fi presărată cu stropi de magie. Atunci când te gândești la o nuntă în plină iarnă nu ai multe posibilități în materie de locație, nu poți opta pentru o nuntă în aer liber, iar afară vei putea face doar poze. Cu toate aceastea, nu trebuie să îți pierzi speranța, cu o doză de creativitate vei avea parte de o nuntă memorabilă într-una dintre cele mai reci luni ale anului încălzită de dragoste. Ce trebuie să faci? Aruncă un ochi peste ideile de mai jos și te vei convinge că există o mulțime de alternative pentru orice anotimp.

6 idei pentru nunta de iarnă

1. Băuturi calde
Ce gust îți aduce aminte de iarnă? Băuturile calde cum ar fi ciocolata caldă sau ceaiul. Astfel, poți avea un bar special pentru asemenea băuturi cu diverse sortimente, arome.

Idei pentru nunta de iarnă

Pinterest

2. Lumini
Cu toții știm că se întunecă mai repede iarna, prin urmare ai liber la creativitate. Așa cum la o nuntă de vară în aer liber trebuie să te asiguri că ai destulă lumină atunci când se înserează, la o nuntă de iarnă, chiar dacă petrecerea se va desfășura în interior poți pune pe aleea ce duce spre local multe lumini. De asemenea poți decora cu lumini și flori masa, scaunele, însă trebuie să folosești flori care să evoce acest anotimp.

Idei pentru nunta de iarnă

Pinterest

3. Buchetul miresei
Pentru a da puțină viață peisajului poți opta pentru un buchet de mireasă cu mult verde, simplu, durabil. În timp ce vara folosești flori albe sau colorate, iarna poți folori ceva care să-ți amintească de vegetația bogată a verii.

Idei pentru nunta de iarnă

Pinterest

4. Elemente pentru un decor inedit
Pentru decor poți folosi pini, crenguțe parfumate de brad, lumânări, sfeșnice, felinare, fulgi de nea, instalație pusă într-un borcan. În cazul în care nunta are loc în apropierea Crăciunului, pentru decor puteți folosi și globulețe într-o combinație de culori pe care o preferați. În materie de flori, decorul cu Baby`s Breath va fi unul inedit ce va aminti de copacii acoperiți de mantia albă. Atenție! Trebuie să țineți cont și de tema pentru care optați, astfel ca totul să fie în perfectă armonie. Pentru culori puteți opta pentru argintiu, alb, nuanțe calde de roșu.

Idei pentru nunta de iarnă

Pinterest

5. Plimbare cu sania trasă de cai
O sanie trasă de cai care să vă ducă la local în calitate de soț și soție este perfectă, mai ales că o puteți folosi și ca mijloc de distracție pentru invitați, mai ales pentru copii.

Idei pentru nunta de iarnă

Pinterest

6. Poze
Dacă ar fi o problemă în ceea ce privește realizarea pozelor iarna pot spune că aceea este lumina. Din moment ce ziua este mai scurtă, atunci și orele în care lumina naturală este predominantă sunt mai puține, ceea ce face ca timpul disponibil pentru poze să fie mai redus. Așadar, îți propun să programezi sesiunea de fotografii în prima parte a zilei, dimineața, pentru a nu avea parte de surprize neplăcute.

Idei pentru nunta de iarnă

Pinterest

Pentru un decor de nuntă florile sunt cele mai speciale? Nu în totalitate. Chiar dacă florile oferă o notă de energie, iarna are și ea decorul ei special pe care celelalte anotimpuri nu îl au. Tu ce idei pentru nunta de iarnă preferi?

Iar acum te invit pe pagina StudioBlitz pentru mai multe clipuri de poveste.

Despre autor

Ana

2 Comentarii

Leave a Comment