Idei pentru nunta care nu se vor demoda niciodata

Urmeaza sa te casatoresti si inca nu stii ce elemente sa incluzi in cadrul untii, asa incat sa te aisguri ca acestea nu se vor demoda, iar cei care vor privi peste ceva timp pozele de la nunta si filmarea, sa constate cat de actual este evenimentul? Daca te afli in aceasta categorie, atunci este bine sa consulti lista de mai jos cu idei pentru nunta care nu se vor demoda niciodata.

Idei pentru nunta care nu se vor demoda niciodata

1. Invitatiile simple. Insa elegante. Nu trebuie sa le incarci cu un text obositor, greu de citit, ori cu informatii inutiule. Simplitatea nu se va demoda niciodata.

2. Daca iti doresti ca rochia ta de mireasa sa fie mereu una in pas cu moda, atunci opteaza pentru o tinuta de culoare alba. De asemenea, rochia poate sa nu aiba maneci. Simplitatea si eleganta vor avea ca rezultat o rochie de mireasa care nu se va demoda niciodata.

3. Alege un voal lung. Voalurile au fost purtate de mirese inca din cele mai vechi timpuri. Si inca reprezinta un accesoriu la care femeile nu vor renunta prea curand. Asa ca poarta cu incredere in ziua nuntii un voal lung ce va completa cum nu se poate mai bine rochia de mireasa si restul accesoriilor.

4. Opteaza pentru un buchet clasic si romantic. Buchetul miresei este un alt accesoriu caruia trebuie sa ii acorzi atentia cuvenita. Daca vrei ca acesta sa ii impresioneze in viitor pe copiii sau nepotii tai, atunci un buchet ce contine trandafiri albi sau de un roz pal, precum si cativa bujori albi, reprezinta fara doar si poate un etalon al elegantei si al simplitatii, mereu la moda.

Idei pentru nunta care nu se vor demoda niciodata

Manuel Orero Galan/Creative RF/Getty

5. Rochiile domnisoarelor de onoare sunt la fel. Desigur, sunt mirese care le dau domnisoarelor de onoare posibilitatea de a purta rochii diferite in ziua nuntii. Insa va fi mult mai bine daca acestea vor purta rochii de aceeasi culoare, in nuante neutre si acelasi model. Vei vedea ca peste ani te vei aplauda pentru alegerea facuta.

CITESTE SI: Idei pentru nunta de vara

CITESTE SI: Cum poti sa ai o nunta de neuitat. 10 idei ce te pot inspira

6. Costumul mirelui poate fi negru. Elegant, clasic si mereu la moda.

7. Scaune albe. Daca ceremonia are loc afara, in aer liber, atunci ai putea alege astfel de scaune pentru invitati. Din nou aduc in discutie simplitatea. Insa culoarea acestora va intra in contrast cu multitudinea de culori din natura. Vei vedea cat de furmos va fi peisajul.

8. Personalizaeaza nunta cu initialele voastre. Le poti include in aranjamentele de pe mesele de la restaurant, de exemplu. Sau pe invitatii. Doar fiti inventivi si originali.

9. Aranjamente florale inalte. Sunt elegante si mereu actuale. Iar daca vei alege si vaze cilindrice, atunci totul va fi perfect.

Idei pentru nunta care nu se vor demoda niciodata

HATT PHOTOGRAPHY

10. Petale in loc de confetti. Simplu, romantic, natural. Iar daca mai vorbim si despre pozele de la nunta, atunci cu siguranta vor fi deosebite.

11. Ce parere ai despre candelabre? Dau o nota de eleganta si stralucire evenimentului. Merita sa le iei in calcul.

12. Numeroteaza locurile la care vor sta invitatii. Insa nu oricum, ci intr-un mod original. Un scris caligrafic pe o bucata de lemn, sculptat intr-un mod aparte, ar arata tare bine pe masa.

Si acum, la final, inainte de a incheia articolul, te invit si pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri artistice de nunta realizate de un videograf profesionist. Daca inca nu ai gasit un cameraman pentru nunta, iar materialelel video de pe site ti-au atras atentia, nu ezita sa ne contactezi. 🙂

Despre autor

Mihaela Gheorghe

2 Comentarii

Leave a Comment