Idei pentru mijloace de transport la nunta

In timp ce sa ajungi la nunta sau sa pleci de la nunta intr-o limuzina este o traditie, multe cupluri decid sa opteze pentru mijloace de transport mai unice. Fie ca aleg mijloace de transport clasice sau ceva mai deosebit, ei se asigura ca vor avea parte de o experienta memorabila. Iata cateva idei pentru mijloace de transport la nunta, pentru cazul in care va doriti o experienta deosebita.

teilor.ro

Cateva idei pentru mijloace de transport la nunta

Sa inchiriezi sau sa imprumuti un mijloc de transport mai putin utilizat in cadrul unei nunti, este o modalitate de a va asigura ca nu veti trece neobservati si ca veti face o impresie pe cinste. Urmatoarele idei pentru mijloace de transport la nunta nu sunt la fel de comune precum o limuzina sau o decapotabila, insa pot fi o alegere deosebita.

Trasura este alegerea romantica, potrivita pentru cuplurile ce opteaza pentru o nunta cu tematica inspirata din povestea Cenusaresei, de exemplu, dar nu numai. Puteti inchiria o trasura, luand legatura cu fermieri sau cu cineva din zona in care va aflati si care se ocupa cu asta.

Idei pentru mijloace de transport la nunta

Ann Arbor Carriage

Motocicleta. Daca sunteti unul dintre acele cupluri care adora sa mearga cu motocicleta, atunci de ce sa nu alegeti acest mijloc de transport si astfel sa le aratati tuturor care este pasiunea voastra comuna? Primavara, vara si inceputul toamnei sunt momentele perfecte pentru motocicleta.

teilor.ro

Idei pentru mijloace de transport la nunta

A Bridal Odyssey

Barca este potrivita pentru nuntile care au loc pe plaja, in apropierea unui rau sau a unui lac, ori chiar in apa. Puteti inchiria o barca mai mare, pentru ca impresia pe care o lasati sa fie una de proportii, sau o barca mai mica, daca doriti simplitate.

Idei pentru mijloace de transport la nunta

Ultimate Destination Wedding Guide

Bicicleta. Un tandem este perfect pentru a arata ca formati un cuplu care face o buna echipa. O alegere buna ar putea fi si bicicleta retro sau doua biciclete clasice. Totusi, miresele trebuie sa fie atente sa nu isi prinda rochia sau trena in roti.

Idei pentru mijloace de transport la nunta

Aaron Storry

Skateboard-ul este o alegere la fel de interesanta cand vine vorba despre idei pentru mijloace de transport la nunta. Intr-adevar, este mai putin utilizat in acest scop, insa daca va reprezinta, de ce sa nu incercati si asta? Aveti curajul sa fiti unici.

Idei pentru mijloace de transport la nunta

Studio JK Photography

Ski pe apa? De ce nu? Cuplurile care planuiesc o nunta pe apa si sunt familiarizate cu acest… mijloc de transport, ar putea face o impresie memorabila aparand in acest mod la nunta. Si, pentru ca apa nu va putea sta departe de hainele voastre, nu trebuie decat sa pregatiti unele uscate in care sa va schimbati dupa.

teilor.ro

Idei pentru mijloace de transport la nunta

Jonathan Hayward / The Canadian Press / AP

Balonul cu aer cald ar putea fi o alegere interesanta pentru finalul nuntii. Nu este o alegere practica pentru momentul in care veti ajunge la nunta, dar poate fi una ideala pentru momentul in care plecati de acolo. In plus, este foarte romantic. Pentru un astfel de mijloc de transport trebuie sa aveti la dispozitie un spatiu deschis, mai mare.

Idei pentru mijloace de transport la nunta

Unicorn Balloon

Indiferent de mijlocul de transport ales pentru nunta, asigurati-va ca vi se potriveste si ca va veti simti confortabil. Cautati ceva ce se potriveste atat cu stilul nuntii, cat si cu personalitatea voastra si astfel va veti asigura ca veti avea parte de o experienta de neuitat. Si, daca tot vorbim despre experientele de neuitat, va propun sa accesat pagina Studioblitz pentru a viziona clipuri deosebite de la nunti pe masura.

Despre autor

Mihaela Gheorghe

1 Comentariu

Leave a Comment