Idei pentru marturii de nunta

Alegerea marturiilor de nunta nu reprezinta numai inca un lucru de facut pentru mirii afundati in pregatirile pentru ziua cea mare. Cuplurile isi doresc sa acorde o atentie mai mare marturiilor de nunta, pentru a se asigura ca invitatii vor ramane cu o amintire deosebita, si nu una ca oricare alta, despre care la un moment dat nici nu vor mai sti de unde o au. Iata cateva idei pentru marturii de nunta.

teilor.ro

Idei pentru marturii de nunta de care ai putea sa tii cont

Daca va doriti sa va impresionati invitatii, de ce sa nu le oferi ceva despre care, cu siguranta, vor vorbi mult timp de acum inainte? Cum ati putea face asta? Facand donatii in numele fiecaruia dintre ei. Stabiliti o suma pe care va doriti sa o alocati marturiilor de nunta si, in loc sa cumparati ceva, oferiti banii unor oameni sau cauze care au nevoie de sprijin financiar. Faceti donatii in numele fiecarui invitat, cu sume egale.

Ce parere aveti daca, una dintre acele idei pentru marturii de nunta ar fi sa le oferiti invitatilor ceva viu, pe care sa-l pastreze pentru mult timp? O planta in ghiveci, semninte pentru a planta anumite flori sau chiar copaci. Poate suna straniu, insa plantele nu sunt o alegere gresita, ci din contra, sunt unice, deoarece daruiti, practic, o viata.

Idei pentru marturii de nunta

The Knot

Canile si cestile pot intra in lista cu idei pentru marturii de nunta. Si, daca doriti sa le personalizati, cu atat mai bine. Puteti pune pe ele citate, imagini sau orice altceva si va veti asigura ca de fiecare data cand bau ceai sau cafea din ele, invitatii vostri isi vor aminti cu placere de voi.

teilor.ro

Idei pentru marturii de nunta

The love mugs

Pentru ca nuntile sunt un motiv de a sarbatori si nu exista sarbatoare fara vin sau sampanie, ati putea alege ca marturii de nunta o sticla de vin sau de sampanie, fie in miniatura, fie normale.

Idei pentru marturii de nunta

The bride link

De ce nu si marturii de nunta facute de voi? Pot fi elegante, pot avea un aer jucaus si, nu in ultimul rand, vor fi apreciate de invitati. Nu numai ca veti da o nota personala acelor juraminte, dar vor fi mai ieftine decat cele cumparate, gata facute. In plus, nu trebuie ca numai mirii sa se ocupe de realizarea lor. Familia si prietenii ar putea contribui, de asemenea. Ele pot fi comestibile, obiecte de decor/suvenire, sau cadoruri practice, de care invitatii se pot folosi mai mult timp. In prima categorie intra: bomboane sau ciocolata de casa, prajituri personalizate, borcane de dulceata, fructe deshidratate etc. A doua categorie include: magneti, CD-uri personalizate, fotografii personalizate, mini albume foto, rame pentru fotografii etc. Marturiile de nunta practice, facute de voi, ar putea include: sapunuri decorative, mini agende personalizate, lumanari personalizate, semne de carte etc.

Idei pentru marturii de nunta

Joann

De asemenea, jucariile de plus, in miniatura, ar putea avea un impact pozitiv asupra invitatilor.

Asadar, exista numeroase idei pentru marturii de nunta, iar mai sus am enumerat numai o mica parte din acea multitudine. Puteti alege oricare dintre acele idei sau, bazandu-va pe acest material, va puteti orienta catre marturii de nunta asemenatoare celor mentionate anterior. Acum, dupa ce am vazut cateva idei pentru marturii de nunta, va propun sa vizualizati aici cateva nunti de poveste.

teilor.ro

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment