Idei pentru fotografiile de logodna

Dupa ce va logoditi, poate va veti dori sa organizati o sedinta foto pentru a va aminti mereu de frumosul eveniment si de emotiile pe care le-ati avut atunci. Mai jos vei gasi cateva idei pentru fotografiile de logodna.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Idei pentru fotografiile de logodna

1. Alegeti locatia. Poate fi un loc ce are o anumita semnificatie pnetru voi. Sau poate pur si simplu va veti dori ca sedinta foto sa se desfasoare intr-o locatie deosebita, astfel incat la final sa obtineti poze artistice.

2. Includeti in fotografiile acelea ceea ce conteaza pentru voi. Aveti un animal de companie? Atunci de ce sa nu apara in poze alaturi de voi?

Idei pentru fotografiile de logodna

Idei pentru fotografiile de logodna

3. Alegeti cu atentie vestimentatia. Purtati ceea ce va reprezinta. Haiunele voastre s-ar putea asorta, daca asta vi se pare o idee buna. Daca nu, puteti alege fiecare ce tinuta doriti. Aveti grija, insa, sa nu fie mari diferente. Nu trebuie ca unul dintre voi sa se imbrace elegant, iar celalalt sa aiba o vestimentatie sport, de exemplu. Nu ar arata bine in poze.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

4. Includeti detalii care sa arate ca sunteti recent logoditi. Scrieti un scurt text pe un carton sau pe orice altceva. Pot fi cateva cuvinte amuzante.

5. Alegeti cu atentie si accesoriile. Puteti purta ceva asemanator.

6. Aratati-va sentimentele. Nu trebuie sa va fie teama sa va exprimati sentimentele. Fiti voi insiva. Imbratisati-va, priviti-va astfel incat in acea privire fotograful sa poata surprinde sentimentele pe care le aveti unul fata de celalalt.

7. Inelul nu trebuie sa lipseasca din albumul ce contine fotografiile de logodna. Lasa-l la vedere.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

8. Care este anotimpul in care faceti pozele? Lasati sa se vada lucrul acesta. Toamna ati putea face poze in care sa apara frunzele colorate, specifice anotimpului. Iarna ati putea merge intr-un loc in care peisajul sa para a fi unul desprins din pozvesti. Primavara se pot vedea copacii infloriti, iar vara florile.

Idei pentru fotografiile de logodna

Idei pentru fotografiile de logodna

CITESTE SI: Detalii care nu trebuie sa lipseasca din fotografiile de nunta

CITESTE SI: Este necesar al doilea fotograf la nunta?

9. Daca ati stabilit deja si data nuntii, atunci ati putea include acest detaliu in pozele pe care le veti face.

10. Plmbati-va. Fotograful va poate surprinde in timp ce va plimbati. Fiti naturali, nu va ganditi ca langa voi se afla un aparat foto. Tineti-va de mana, mergeti, alergati, jucati-va.

11. Radeti! Nu trebuie sa stati seriosi, sa aveti fruntile incruntate. Asa ca, zambiti, radeti. Aratati cat de mult va bucurati de acele momente.

12. Alegeti momentul zilei in care va doriti sa aiba loc sedinta foto. Poate veti alege rasaritul sau apusul, pentru culorile deosebite.

13. Fiti originali, creativi. Fiti asa cum va doriti voi sa fiti, fara a tine cont de reguli, fara a va impune limite.

Asadar, daca va doriti sa organizati o sedinta foto dupa ce va logoditi, nu stati prea mult pe ganduri. Astfel va veti face amintiri frumoase, pe care peste ani le veti privi cu emotie si cu zambetul pe buze. Le vor vedea si copiii vostri.

Si acum, la final, inainte de a incheia articolul referitor la ideile pentru fotografiile de nunta, va invit sa accesati si pagina StudioBlitz pentru a viziona cateva clipuri de nunta realizate de un videograf profesionist. Vizionare placuta!

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment