Idei minunate de decoratiuni pentru masini de nunta

Indiferent daca visezi pentru nunta ta la o trasura de basm, o masina draguta de epoca sau una moderna, sau doar daca cauti pe net pentru a te informa despre asta, mai jos este o lista cu cele mai bune decoratiuni pentru masina ta de nunta. Fiecare dintre ele iti va asigura o iesire perfecta de la petrecerea ta de nunta.

teilor.ro

Idei minunate de decoratiuni pentru masini de nunta

 1. Masina “Si au trait fericiti pentru totdeauna dupa…”
  Idei minunate de decoratiuni pentru masini de nunta

  Masina “Si au trait fericiti pentru totdeauna dupa…” Sursa: Hudson

La fel ca in finalul filmului Regatul de gheata, nunta ta inseamna inceperea unui nou capitol al vietii ca sot si sotie. Incepe-ti noua ta aventura in viata cu magia de a trai fericit pentru totdeauna.

 1. Masina “ Sa stie toata lumea”
  Idei minunate de decoratiuni pentru masini de nunta

  Masina “ Sa stie toata lumea” Sursa: Weddix

Pentru a spune tuturor cat de bucuros esti datorita nuntii tale, pur si simplu ataseaza un lant de stegulete in spatele masinii si anunta pe toata lumea ca sunteti “ Proaspat casatoriti!”. Asa vor sti toti ca esti impreuna cu dragostea vietii tale. Daca vei realiza singur lantul de stegulete vei fi liber sa folosesti culorile potrivite cu masina ta sau sa il creezi conform schemei de culori a nuntii tale, oferind astfel o tenta de personalitate suplimentara masinii.

 1. Masina “Florile sunt la putere”
  Idei minunate de decoratiuni pentru masini de nunta

  Masina “Florile sunt la putere” Sursa: STYLE ME PRETTY LAUREN BALINGIT

Florile aduc un plus de frumusete oricarui mijlod de transport pentru nunta. Florile sintetice vor arata la fel de bine ca cele natural si vor rezista si mai mult in timpul condusului.

teilor.ro

 1. Masina “ Propria mea masina de nunta”
  Idei minunate de decoratiuni pentru masini de nunta

  Masina “ Propria mea masina de nunta” Sursa: Partypictureblog.com

Daca nu iti plac cutiile de conserve goale atarnate de bara de protective a masinii, dar adori stilul, iti poti face propriile decoruri care sa inlocuiasca zgomotoasele cutii. Gandeste-te daca vrei sa fie toate la fel sau vrei sa le faci diferite, apoi fa-ti singur fiecare element de décor. Poti sa utilizezi data nuntii, numele mirilor, sau citate despre dragoste ca décor. Pentru cei ce au folosit o pensula in sccoala gimnaziala realizarea decorurilor ar trebui sa fie o treaba usoara.

 1. Masina “Zboara cu mine”
  Masina “Zboara cu mine”

  Masina “Zboara cu mine” Sursa: Fiato Fallston

Modurile pentru decorarea unei masini de nunta cu baloane sunt nelimitate. Incearca diferite dimensiuni ale baloanelor si a formei finale obtinute din baloane, incearca diferite culori si forme. Poti atasa baloane doar la masina ta sau poti atasa cate un balon si la fiecare masina a invitatilor la nunta pentru a face o procesiune impresionanta de nunta. Poti pune in interiorul masinii baloane pline cu heliu, iar cand intri in masina toate vor zbura afara, in aer, sus. Asta cred ca este o imagine superba.

 1. Masina “ Proaspat casatoriti”
  Idei minunate de decoratiuni pentru masini de nunta

  Masina “ Proaspat casatoriti”

Autocolante lipite pe ferestrele masinii sunt o modalitate minunata de a-ti decora masina din ziua cea mare. Alternativ, poti folosi creioane detasabile pentru a creea propriul design. Cred ca este foarte draguta idea de a adauga numele mirilor si data nuntii intr-o inima mare rosie.

 1. Masina “ Imi plac panglicile clasice”
  Idei minunate de decoratiuni pentru masini de nunta

  Masina “ Imi plac panglicile clasice” Sursa: WeddingCarriBbon

Indiferent de cum alegi sa asezi panglicile peste capota masinii, acestea vor da masinii de nunta o tenta clasica fantastica. Poti trece o panglica dintr-o parte in alta a capotei, sau sa o asezi informa de v sau de 2 v, sau sa faci arcuri dragute, efectul clasic final va fi acelasi.

teilor.ro

Inspiratie pentru decorarea masinii pentru nunta gasesti si pe

Despre autor

Good Weather

Leave a Comment