Idei deosebite pentru nunta de vară

Cele mai multe cupluri își doresc ca nunta lor să aibă loc vara. De ce vara? Căldura este unul dintre factorii esențiali: poți să alegi ce rochie vrei tu, indiferent că ești mireasă sau nu; atât ceremonia, cât și petrecerea pot avea loc în aer liber; pozele sunt și ele importante, iar pozele în aer liber, care surprind fiecare moment sunt cele mai frumoase; ai o libertate de mișcare mai mare, iar decorul poate fi mai variat; florile de vară sunt cele care completează perfect o nuntă, iar natura în toată splendoarea ei la fel. Dacă ți-ai planificat nunta pentru perioada verii îți pun la dispoziție câteva idei pe care să le pui în aplicare, idei deosebite pentru nunta de vară care nu ar trebui să lipsească niciunui astfel de eveniment.

5 idei deosebite pentru nunta de vară

1. Lumini
Petrecerea se termină când nu mai e lumină? Dacă vrei să îți organizezi nunta în aer liber trebuie să te gândești cum să gestionezi situația în așa fel încât să te asiguri să ai destulă lumină. Poate te întrebi cum să faci acest lucru… cu multe felinare, borcane, becuri agățate prin copaci, deasupra meselor sau chiar pe masă împreună cu flori.

Idei deosebite pentru nunta de vară

Pinterest

2. Limonadă
Dacă ar fi să te gândești la o băutură reprezentativă pentru fiecare sezon, cu siguranță limonada se asortează perfect cu vara. E de ajuns să te gândești la limonadă ca să îți vină în minte soarele, căldura… vara. În cazul în care ești în căutarea unei senzații rustice, servește limonada în borcane de tip mason. Invitații cu siguranță vor să se răcorească! În plus, pentru a nu le servi copiilor sucuri acidulate, o limonadă nu foarte rece este perfectă chiar și pentru ei.

Idei deosebite pentru nunta de vară

Pinterest

3. Decorul ceremoniei
Atunci când organizezi o nuntă vara cel mai bun și pur decor este natura, așa că folosește delicatețea acestui decor prin a adăuga lucruri simple, care să se completeze perfect cu fundalul verde. Pentru scaunele invitaților poți opta pentru fel și fel de combinații de flori, pe care fie le agăți de spătarul scaunului, fie pe jos lângă acesta. Ramele decorate cu flori sunt și ele perfecte pentru momentul ceremoniei, așa că nu-ți mai rămâne de ales decât florile.

Idei deosebite pentru nunta de vară

Pinterest

4. Alte accesorii pentru decor
Florile pot constitui cel mai bun decor, mai ales că vara ai o mulțime de variante din care poți alege. Poți pune flori pe masă în borcane sau vaze de mici dimensiuni, însă dacă spațiul pe masă este limitat poți atârna flori în borcane de tip mason cu sfoară în crengile copacilor; sfoara emană un element rece, în timp ce florile, element estetic și simbolic, atrag toate privirile. Margaretele, foarea-soarelui, Baby`s Breath sunt doar câteva opțiuni, toate emană vară prin fiecare petală!

Idei deosebite pentru nunta de vară

Pinterest

5. Mâncarea
Putem spune că mâncarea este elementul sau partea importantă a oricărui eveniment. Atunci când planificați o nuntă vara, adoptați un meniu sau cel puțin câteva alimente care să fie „tipice” pentru acest anotimp. Ce poți mânca vara când este foarte cald? Fructe. Așadar, nu uita să integrezi în meniul tău de nuntă câteva tipuri de fructe. De asemenea, poți opta și pentru înghețată și salate.

Idei deosebite pentru nunta de vară

Pinterest

Acestea ar fi ideile principale în vederea organizării unei nunți în aer liber. Atâta timp cât îți dorești să îți faci nunta în timpul verii, de ce să nu o organizezi în aer liber? Ai o varietate de alegeri în ceea ce privește decorul, există multe idei deosebite pentru nunta de vară, iar pozele într-un astfel de cadru vor fi inedite.

Vă invit pe pagina StudioBlitz pentru a viziona clipuri de nuntă inspiraționale.

Despre autor

Ana

1 Comentariu

Leave a Comment