Idei de mijloace de transport la nunta pentru un eveniment de neuitat

Vrei ca nunta ta sa ramana in amintirea invitatilor si datorita mijloacelor de transport folosite pentru ca voi, mirii, dar si invitatii sa va deplasati dintr-un loc in altul? Sau te gandesti sa le pui la dispozitie mijloace de transport pentru ca unii dintre ei poate nu au permis de conducere, sau vor consuma alcool si nu ar fi intelept sa se deplaseze cu masina dupa aceea? Indiferent de situatie, daca ai nevoie de cateva idei de mijloace de transport la nunta, noi iti venim in ajutor.

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Cateva idei de mijloace de transport la nunta

1. Limuzina

Este un mijloc de transport elegant, pentru care opteaza multi miri. Daca vrei ca in ea sa incapa si domnisoarele de onoare si cavalerii de onoare, si parintii vostri, aveti grija sa inchiriati o limuzina incapatoare.

2. Masina vintage

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

Va fi cu siguranta o experienta frumoasa, distractiva, si sa nu uitam si de fotografiile care vor arata tare bine. E o idee de tinut minte.

Idei de mijloace de transport la nunta

Idei de mijloace de transport la nunta

3. Trasura

Ca Cenusareasa si printul ei, corect? Numai ca, la miezul noptii, voi nu veti fi nevoiti sa va despartiti, ci veti continua sa va distrati la petrecerea organizata in cinstea voastra, dupa ce ati devenit sot si sotie.

4. Tandemul

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

O bicicleta special conceputa pentru a fi pedalata de doua persoane poate fi de asemenea o idee buna. Atat voi, mirii, cat si invitatii (daca doresc) ati putea folosi acest mijloc de transport, mai ales daca dinstanta ce trebuie parcursa nu e atat de mare incat sa ajungeti la destinatie cu machiajul intins pe toata fata.

5. Vespa

Nu trebuie sa pedalati, va fi o experienta placuta si pozele cu siguranta vor iesi tare frumoase.

6. Barca sau vaporul

Daca nunta va avea loc la mare sau in apropierea unui rau sau lac, atunci barca sau vaporul va pot fi de un real ajutor. In plus, va vor oferi o experienta pe care nu o veti uita niciodata. Deci daca aveti posibilitatea de a opta pentru aceste mijloace de transport, nu ar fi deloc o idee rea.

Idei de mijloace de transport la nunta

Idei de mijloace de transport la nunta

7. Taxiul

Pentru o nunta urbana, clasica, taxiul poate fi varianta cea mai la indemana si deloc de neglijat.

8. Tramvaiul

Este cu siguranta un mijloc de transport neobisnuit pentru mirii care vor sa ajunga dintr-un loc in altul impreuna cu domnisoarele si cavalerii de onoare. Va fi distractiv, de neuitat, si o experienta de care va veti aminti mereu cu drag fiindca a fost ceva diferit.

9. Elicopterul

Daca vrei sa vezi si mai multe filme studioblitz te invitam la noi pe site

O idee buna, asa-i? Poate va veti face aparitia la petrecerea de nunta intr-un elicopter, sau poate la finalul petrecerii veti alege sa va indreptati spre urmatoarea locatie cu acest mijloc de transport. Sigur ca toata lumea va ramane cu gura cascata si pentru voi va fi o experienta de neuitat. „Go big or go home”, corect?

Acestea sunt cateva idei de mijloace de transport la nunta, de care ai putea sa tii cont. Va fi ceva diferit, o experienta unica, deosebita, care va va placea si voua, dar si invitatilor vostri. Si, desigur, ar fi o amintire tare frumoasa si interesanta.

Foto: Pexels

Despre autor

Mihaela Gheorghe

Leave a Comment